2777
2789
عنوان

سفر کربلا با بچه

289 بازدید | 26 پست

قراره خانواده شوهرم همگی ی اتوبوس با فامیلشون کرایه کنن برن کربلا با کاروان و هتل اینا بنظرتون با بچه ۱۶ ماهه رفتنم‌درسته یا نرم؟تا حالا هم نرفتم اصلا نمیدونم چجوریه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه رفتی حرم لطفا به اسم کاربریم دعا کن من هزار تا مشکل و گرفتاری دارم پدرم کتک میزنه و خسیس و بد دل و شکاکه و بددهن هست و بهمون تهمت میزنه و من و خواهرمو به زور شوهر داد بدبخت کرد من و خواهرم طلاق به زور گرفتیم الانم بدبختیم😭

مادرم خیلی بدبخته و هزار تا بیماری از بس پدرم اذیتش کرده گرفته و من و خواهرم شغل درست و حسابی نداریم حتی تو پول شارژمون موندیم

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم و هیچ بنی بشری اصلا در حق من و عزیزانم هیچ ظلم و بدی نکنن و هیچ کس من و عزیزانم رو کتک نزنه و بهمون تهمت نزنن و زیر آبمون نزنن و آبرومون نبرن و خدا به مادرم و عزیزانم و بنده سلامتی و عمر خیلی طولانی و خوش شانسی و رزق فراوان بده و من و خواهرم شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا همین روزا نصیبمون شه و ازدواجای عالی کنیم😭

مهربون لطفا و تو رو خدا دعا کن انشالله مشکل لق بودن دندونام و تحلیل رفتن لثه هام بدون نیاز به دکتر رفتن خوب شن و انشالله هیچ وقت نیاز به ایمپلنت و پیوند لثه و پودر استخووان نداشته باشم و انشالله حتما همین روزا به آرزوم که عقده و حسرت شده واسم برسم و ارتودنسی قبل از جراحی فک دانشکده ی دولتی دندون پزشکی مرکز استانمون کنم و امسال جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دندونام و لثه هامو از دست ندم 😭 و هزینه ارتودنسی و جراحی فکم همشون با هم زیر ۴۰ میلیون شن😭😭

و تو رو خدا دعا کن انشالله من و عزیزانم شل و ول و ساده و مظلوم و توسری خور نباشیم😭

قبول باشه.نمیدونم چیکار کنم‌بچم با خانواده شوهرم اوکیه اما خب خیلی بخودم وابستس

ماله منم به من شدیدا وابسته بود همه نمازامو نشسته توی بغلم خوندم نمیزاشت بلند بشم ولی راضی بود اصلا پشیمون نیستم 

یا ضامن آهو ضامن ما هم باش 💜
اگه رفتی حرم لطفا به اسم کاربریم دعا کن من هزار تا مشکل و گرفتاری دارم پدرم کتک میزنه و خسیس و بد دل ...

عریزم...چقدر ناراحت شدم از ته قلبم برات دعا میکنم هم الان هم اگ قسمت‌شد و رفتم‌خدا خودش همه مشکلاتتون حل کنه

مرسی عزیزم باشه میبرم

یکی از دوستای ما با خودش بچه یک سال و نیم آورده بود بعد ساک شون آورده بود گذاشته بود جلوی پا یعنی بین صندلی خودشون و صندلی جلو رو پر کرده بود روشم یه پتو بچه گانه دولا انداخته بود بالشت گذاشته بود بچش خیلی راحت میخوابید

با افتخار چادری ام