2777
2789
عنوان

بهم تهمت دزدی زدن بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1982 بازدید | 77 پست
الهی بگردم خب

خیلی حالم بده😭😭😭😪😥گفتم من حتی جمعه ها هم دارم میرم سرکار اگه میخواستم دزدی کنم اصلا کارت نمیکشیدم

'از‌کسـی‌ترسـی‌ندارم‌ولـی‌احتـرام‌قشنگتره'😊🤏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد خریدامو کردم کارت کشید اومدم بیرون آقاهه گفت اینجا دوربین داره ما حواسمون بود چیزی گذاشتی کیفت😶 ...

چرا گریه کردی؟ میگفتی عینکتو بزن دوباره دوربینت رو‌چک‌کن به مردم تهمت نزنی.

ای وای مگه اونجا دوربین مداربسته نداره؟

چرا داشت گفتم باید ثابت کنید یکی از پرسنل اونجا به اون یکی که منو قضاوت کرده بود گفت بیا خدا لعنتت کنه بیا درستش کن حالا ما هم  رفتیم دوربین دیدیم آقاهه گفت اینها اینجا یک چیز قرمز گذاشتی کیفت گفتم باباااا کارتم بوده اینها درآوردم دیدش گفت بله حق با شماست ببخشید اشتباه شده و فلان منم گفتم معذرت خواهی شما بدرد من نمیخوره شما غلط کردی به من تهمت زدی

شما میتونید شاکی بشید اعاده حیثیت

ولی خب اون وظیفش بوده حواسش باشه اشتباه کرده حالا اگرم فک کرده چیزی برداشته شده اروم باید بهش میگف یجوری ک ناراحت نشه ولی خب شکایت دیگه ...🤔🤔

کیف رو که ریختی بیرون چیکار کردن؟ چی گفتن؟

هیچی یکیش اومد گفت نکن توروخدا اشکال نداره بیا برو گفتم نه باید ثابت کنید

چرا داشت گفتم باید ثابت کنید یکی از پرسنل اونجا به اون یکی که منو قضاوت کرده بود گفت بیا خدا لعنتت ک ...

میگفتی قبل از تهمت اول دوربین رو چک میکردن بعد تهمت میزدن، جز تو مشتری دیگه هم اونجا بود؟ 

بهش میگفتی همین الان دوربین رو چک کن حرفت رو ثابت کن وگرنه شکایت میکنم

گفتم رفتیم چک هم. کردیم البته یکیشون باورش نشده بود که تهمت زده ولی خب مهم خودم و خدای بالاسریم بوده که وجدانم آرومه 

میگفتی قبل از تهمت اول دوربین رو چک میکردن بعد تهمت میزدن، جز تو مشتری دیگه هم اونجا بود؟

آره همشون داشتن نگا میکردن

گفتم رفتیم چک هم. کردیم البته یکیشون باورش نشده بود که تهمت زده ولی خب مهم خودم و خدای بالاسریم بوده ...

خودت رو ناراحت نکن عزیزم، به قول خودت مهم خودتی و خدای بالا سرت که میدونه رو سفید و بیگناهی.