2777
2789
من ۲۰سالگی ازدواج کردم ازش خوشم نیومد آخرم بعد۱۵سال جداشدم ، نتونسم تحمل کنم

پس درسته بعد خانواده متوجه این موضوع نمیشن   میگن تو بهونه میاری میگم فردا با دوتا بچه  برگردم خوبه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه اشتباهی یعنی اینکه ردش نکنم ؟

ردش بکن

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
پس درسته بعد خانواده متوجه این موضوع نمیشن میگن تو بهونه میاری میگم فردا با دوتا بچه برگردم خوبه

ببین تو میخوای باهاش بخوابی نه بقیه وقتی ب دلت نیس قبول نکن ، من با یه بچه جداشدم الان بقیه سرزندگیشونن

پس درسته بعد خانواده متوجه این موضوع نمیشن میگن تو بهونه میاری میگم فردا با دوتا بچه برگردم خوبه

بنظرم اخلاق مهمتر از ظاهر هست

یک مدت باهاش رفت و آمد کن تا خصوصیاتش دستت بیاد

دخترم همسن شماست اونم خواستگار راه دور داره و من زیاد راضی نیستم بخاطر دوری 

شما بودید قبول می‌کردید ؟

بنظرم اخلاق مهمتر از ظاهر هستیک مدت باهاش رفت و آمد کن تا خصوصیاتش دستت بیاددخترم همسن شماست اونم خو ...

من دوری راه برام مهم نیست اگه به دلم باشه  تو کوه م باش زندگی میکنم

نمیخواد یا همونو جور کن یا با عشقت

آخه مشکل اینجاست  اونیم که دوست دارم رابطمون مجازی بوده و باهم رفیق بودم یه روز اومد گفت  من خیلی ازت خوشم میاد و نمیخوام دوست دخترم باشی قصدم ازدواجه رفت به خانوادش گفت خانوادش بهش گفتن عجولی دیگه نمیدونم چی بش گفتن کلن دلسردش کردن دیگه پیامم نداد گفت نمیخوام  رابطه نگهت دارم که  سرانجام نداره باشه  اخه من چجور این آدم برگردونم