دخترکتابخونه مدیر عضویت: 1404/07/01 تعداد پست: 219 عنوان حس ششمی بیاد | مشاهده متن کامل بحث + 3986 بازدید | 712 پست خودمم تا حدودی هستم 1404/08/14 | 19:59 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماهی137400 عضویت: 1404/06/03 تعداد پست: 463 نمیدونم باور کن خیلی پیچیده هست.ببخشید گلم چیزای آسونی که حس کنم بتونم جواب بدمرو جواب میدم ولی کارب ... خوشگل من میشه بگی من کی خونه میخرم دستت درد نکنه آجی یا اینکه کی وصع مالیم خوب میشه عشق الهی درجز جز زندگیم سرگرم کار است
gomshode_drkhod عضویت: 1404/03/31 تعداد پست: 2194 شاید امسال اونروز ک دیدمش چه حسی داشت ؟بهم فکر مبکنه؟ از نظرش چطور دختریم ؟کی میبینمش باز؟
aedan_28 عضویت: 1404/07/22 تعداد پست: 171 سلام خوبین؟ یه آدم همش تو فکرمه حسی بهش ندارم اصلا دلیلش چیه؟ میتونی حسش کنی؟ حسی داره مگه؟ سلام ممنون.واقعا نصب شبی چه حوصله ایی دارید.من بعضی از تایپکا رو خیلی رندوم ببینم جواب میدمو حس که متوجه بشم درسته میگم ولی متاسفانه کاربران قدیمی ،کاربران جدید رو نه تحویل میگیرند و نه حتی بابت اینکه به سوالشون جواب میدیم تشکر نمیکنن چرا واقعاً؟؟
هلههله عضویت: 1399/09/10 تعداد پست: 81 سلام ممنون.واقعا نصب شبی چه حوصله ایی دارید.من بعضی از تایپکا رو خیلی رندوم ببینم جواب میدمو حس که م ... خب الان چته؟ چرا رو من خالی میکنی
aedan_28 عضویت: 1404/07/22 تعداد پست: 171 اونروز ک دیدمش چه حسی داشت ؟بهم فکر مبکنه؟ از نظرش چطور دختریم ؟کی میبینمش باز؟ خاطرم نیست بهتون از قبل گفته بودم شما اون شخص رومیبینی که الان مجدد میپرسی.یک سوال مختصر مفید بپرسید گلم.یه سری به تاپیکم بزن بی زحمت
aedan_28 عضویت: 1404/07/22 تعداد پست: 171 خوشگل من میشه بگی من کی خونه میخرم دستت درد نکنه آجی یا اینکه کی وصع مالیم خوب میشه سری زدی به تاپیکم؟شما فکر کنم متوجه حرفم نشدید؟
aedan_28 عضویت: 1404/07/22 تعداد پست: 171 سلام من باردارم میشه بگی جنسیت نی نی چیه نمیدونم هنوز توی مرکز سونوگرافی مشغول بکار نشدم😁ولی حس میکنم دختر باشه
aedan_28 عضویت: 1404/07/22 تعداد پست: 171 قبول نکردم مامانم دست از سرم برنمیداره همش داره با مامان اون نقشه میکشه من ازش خوشم بیاد و راضی به ا ... آها پس کی اینطور.خراب میشه توسط شخصی که م یا ن در حروف اسم یا فامیلش هست.چقدر درست بود؟م یا ن در حروف اسمی یا فامیلی اطرافیانت هست؟
aedan_28 عضویت: 1404/07/22 تعداد پست: 171 خوشگل من میشه بگی من کی خونه میخرم دستت درد نکنه آجی یا اینکه کی وصع مالیم خوب میشه اینشالله هر کسی وضع مالی دچار رکود شدهبزودی خدا به زندگیش نگاه کنه
aedan_28 عضویت: 1404/07/22 تعداد پست: 171 خب الان چته؟ چرا رو من خالی میکنی چه طرز صحبته!!روی شما چیزیو خالی نکردم.ولی میگم چرا کاربران قدیمی اینقدر تبعیض دارند!!
هلههله عضویت: 1399/09/10 تعداد پست: 81 چه طرز صحبته!!روی شما چیزیو خالی نکردم.ولی میگم چرا کاربران قدیمی اینقدر تبعیض دارند!! عزیزم بهتره پیام خودتو ببینی بعد بگی چه طرز صحبت هستش یه تومار نوشتی برام و قضاوت میکنی من تازه یه هفتس اومدم سایت بعد چندین سال کاربریم بسته بود در ضمن من نمیدونستم اینقد حساسی به سوال ! اگه میدونستم عمرا نمیپرسبدم ازت
aedan_28 عضویت: 1404/07/22 تعداد پست: 171 عزیزم بهتره پیام خودتو ببینی بعد بگی چه طرز صحبت هستش یه تومار نوشتی برام و قضاوت میکنی من تازه یه ... شما ببخشید به بزرگیتون ،راستش از بابت بقیه کاربران ناراحتم،خانوما سوالاتشون میپرسن جواب که میدمدیگه کلا بیخیال تقدیر و تشکر میشن.نه حساس نیستم.ولی دوست داشتم همونطور که من به سوالت جواب میدم شما هم یسر به تاپیک آخرم بزنید و بهش جواب بدید
هلههله عضویت: 1399/09/10 تعداد پست: 81 شما ببخشید به بزرگیتون ،راستش از بابت بقیه کاربران ناراحتم،خانوما سوالاتشون میپرسن جواب که میدمدیگه ... خواهش میکنم ، تاپیک اخریتون حس ششم هستش که من حقیقتا حس ششم نیستم و کسی هم نمیشناسم شما هم اگه میبینی بهت بی توجهی میکنن جواب نده به اونا
5666fatemehh عضویت: 1399/08/23 تعداد پست: 825 آها پس کی اینطور.خراب میشه توسط شخصی که م یا ن در حروف اسم یا فامیلش هست.چقدر درست بود؟م یا ن در حرو ... اره عزیزم م هستپس نمیبنمش ؟