دخترکتابخونه مدیر عضویت: 1404/07/01 تعداد پست: 187 عنوان حس ششمی بیاد | مشاهده متن کامل بحث + 3013 بازدید | 622 پست خودمم تا حدودی هستم دیروز | 19:59 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترکتابخونه مدیر استارتر عضویت: 1404/07/01 تعداد پست: 187 من از شغل الانم میام بیرون؟کِی؟اگه کار خودمو راه بندازم نتیجش چجوری میشه اوایل زمستان بله اگر با کسی ک تو فکرش هستید مشورت کنید خوب میشه
ناییریکامزدا عضویت: 1403/11/26 تعداد پست: 2944 بدش نمیاد ولی جیع نزن چرا اینقدر دقیق میگیییی اخهههههفقط یه سوال دیگههه ببخشید میشه بگی با علی ازدواج دارم؟
lovelyyyy495943 عضویت: 1404/03/30 تعداد پست: 1217 فکر نکنم کنار گیری اولش نه بعدش آره عزیزم خواهشا منو بگو ویژگی های همسرم چیه کی ازدواج میکنم
دخترکتابخونه مدیر استارتر عضویت: 1404/07/01 تعداد پست: 187 منو چرا نمیگی اسی🙁با آ دوستمه اشتی میکنم؟ چه زمانی کی ازدواج میکنم از اخلاق و ظاهر و شغلش میگی نه 4 سال دیگاخلاق یکم تند خواما ظاهر متوسط
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23822 چرا اینقدر دقیق میگیییی اخهههههفقط یه سوال دیگههه ببخشید میشه بگی با علی ازدواج دارم؟ قبل ازدواج خودت از عرهاش و خونسردی گاهیش خسته میشی هی یه چیزی تکرار کنیمنو میگی نی نی زن عموم چیه و شخصیتم؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
290nafas عضویت: 1401/02/21 تعداد پست: 1940 نه 4 سال دیگاخلاق یکم تند خواما ظاهر متوسط اخلاق و طاهر خودمو میگی
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23822 پسره؟ اره شخصیتم و حروف اسمیم؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
290nafas عضویت: 1401/02/21 تعداد پست: 1940 سوالی دارین بپرسین فقط وعده رو نمیگم با آ اشتی میکنم؟ دیر یا زود از اخلاق و شغل و ظاهر کسی که در اینده باهاش ازدواج میکنم چی حس میکنی
81mahboobeh عضویت: 1400/12/06 تعداد پست: 2034 بدش نمیاد ولی جیع نزن عزیزم حست میگه من حامله ام یا نه؟
دخترکتابخونه مدیر استارتر عضویت: 1404/07/01 تعداد پست: 187 فدات گلی الان طلاقش تقریباتمومه شوهره کوتاه نمیادیعنی برمیگرده درنهایت شوهرش ؟؟؟ بله ب خاطر ترسش
جنیفر____لارنس عضویت: 1404/01/15 تعداد پست: 1761 اوایل زمستان بله اگر با کسی ک تو فکرش هستید مشورت کنید خوب میشه اسی منو بگووو نی نیم چیه دخمل یا پسمل🌺💚😘
دخترکتابخونه مدیر استارتر عضویت: 1404/07/01 تعداد پست: 187 چه موقع؟زهرا و سجاد بهم میرسن؟ ب زودی ممکنه تا 3 ماه دیگهبله
ناییریکامزدا عضویت: 1403/11/26 تعداد پست: 2944 قبل ازدواج خودت از عرهاش و خونسردی گاهیش خسته میشی هی یه چیزی تکرار کنیمنو میگی نی نی زن عموم چیه و ... راستش باهم در ارتباط نیستیم و نبودیم اصلا خیلی آدم سر به زیریه من فقط خوشم اومده ازش اونو نمیدونم ....