دخترکتابخونه مدیر عضویت: 1404/07/01 تعداد پست: 191 عنوان حس ششمی بیاد | مشاهده متن کامل بحث + 3074 بازدید | 632 پست خودمم تا حدودی هستم دیروز | 19:59 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ساجدت عضویت: 1404/05/04 تعداد پست: 547 با چه شخصیتی ازدواج میکنم؟ چرا از من نمیگی😭از ظاهر و اخلافم چی حس میکنیکی ازدواج میکنم درمرودش چی حس میکنی
دخترکتابخونه مدیر استارتر عضویت: 1404/07/01 تعداد پست: 191 خیلی ممنون عزیزم. هم رشته ای من هست یا نه همسرم؟ نه هم رشته ای نیستین ولی علوم پزشکیه
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23825 آزاد نمیخوام 🫠 پردیس یا تعهدی میاری میری نمیمونی اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
darya_ms عضویت: 1400/04/30 تعداد پست: 30278 شخصیت و جنسیت نی نی زنداییم اول اسم خودش ف داره زنداییم؟ محمدرضا سارارو فراموش کرده ؟ تموم شد برای همیشه؟
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23825 تضاد خودت اذیت میشمیا رفیق میشه؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
قناریی عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 9383 مو خرمایی و متوسط رنگ روشن میپوشی ی خواهر داریبله خاهر ندارم میتونی بگی با چطور ادمی ازدواج میکنم؟؟؟
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23825 طلاق گرفته ؟؟ نه اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
دخترکتابخونه مدیر استارتر عضویت: 1404/07/01 تعداد پست: 191 هوشبری فیزیو روانشناسی امسال چی میارم؟چی خودت حسته؟ روانشناسی احتمالا
ته_دیگ_ماکارونی_۸۳ عضویت: 1402/06/05 تعداد پست: 7200 پردیس یا تعهدی میاری میری نمیمونی گلم از منم میگی؟! برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡ روحت شاد مادربزرگ مهربونم🖤 اگه امضامو خوندین بگین بهم خوشحال میشم🦋
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23825 روانشناسی احتمالا اجتمال قوی اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
دخترپرتلاش84 عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 18907 نه هم رشته ای نیستین ولی علوم پزشکیه بازم ممنون. مثلا چ رشته ای هست ایشون؟ یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ. به همه میگن که تونستم بالاخره.
دخترکتابخونه مدیر استارتر عضویت: 1404/07/01 تعداد پست: 191 خاهر ندارم میتونی بگی با چطور ادمی ازدواج میکنم؟؟؟ اسمش محمده