2777
2789

کتابی که من نوشتم و دوره هایی که طراحی کردم 🤓📚📝👇👇👇👇

دونه دونه توضیحاتشو میذارم کامل تو پست بعدی💫

🔴کتاب انگلیسی آب خوردنه ۳۰ درس از پایه تا سطح بالا آموزش کامل گرامر و جمله سازی و اسپیکینگ

🔴دوره ی کامل  کتاب های زبان مدرسه نهم تا دوازدهم ونهایی

🔴آموزش کامل الفبا انگلیسی روخوانی جمله سازی لیسنینگ  ۱۵ درس

🔴دوره ی  لیسنینگ و اسپیکینگ 

من نویسنده کتاب انگلیسی آب خوردنه هستم 🤓 آموزش کامل مکالمه و گرامر از پایه در۳۰ درس❌️هزینه قسطی.❌️ برای دیدن نمونه درس پیام بدید ایتا یا تلگرام در تاپیکام هست... 

..

این تاپیک نظر شاگردای  نی نی سایتمه💚

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

من نویسنده کتاب انگلیسی آب خوردنه هستم 🤓 آموزش کامل مکالمه و گرامر از پایه در۳۰ درس❌️هزینه قسطی.❌️ برای دیدن نمونه درس پیام بدید ایتا یا تلگرام در تاپیکام هست... 

..

این تاپیک نظر شاگردای  نی نی سایتمه💚

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمونه درس رایگان  هم میتونید ببینید

پیام بدید درخدمتم

ایدی ایتا Englishapieceofcake

ایدی تلگرام englishapieceofcake

توضیحات محتوای کتابم

کتاب "انگلیسی آب خوردنه" در ۳۰ درس به زبانی بسیار بسیار ساده و متفاوت هست و به فارسی توضیح داده شده که

شامل

آموزش"" تمامی مباحث گرامری و اسپیکینگ""

از سطح پایه هست تا سطح بالا

همراه با پاسخنامه تمرینات و تمرین ثبیت گرامر و مقایسه زمانها

و با این کتاب به سطحی می‌رسید که راحت میشه """انگلیسی حرف زد """

توضیحات و تمرینات به نحوی هست که ضعیفترین افراد میتوانند با این کتاب به سطح بالایی برسند.

مناسب نوجوانان و بزرگسالان. ۱۲ به بالا

توضیحات محتوای کتابمکتاب "انگلیسی آب خوردنه" در ۳۰ درس به زبانی بسیار بسیار ساده و متفاوت هست و به ف ...

با این کتاب به یک سطحی می‌رسید که میتونید صحبت کنید 

درسهای من

☘️۶۰ تا موضوع اسپیکینگ داره 

☘️حدود ۲۰۰۰ تا لغت کاربردی داره

☘️۳۰ تا استوری داره 

☘️بعلاوه بخش مکالمات پرکاربرد روزمره

☘️بخش درک مطلب 

☘️همره با بخش های توضیحات گرامری و جمله سازی 

برای آشنا شدن با نحوه ی تدریس و محتوای درسها میتونید چند جلسه شرکت کنید اگر اوکی بود قسط اول رو میدید و ادامه میدیم. اگر هم نه که هزینه ایی نمیخواد پرداخت بشه .

من درخدمتتونم بازم سوالی داشتین🌹

👇🏼دوره اموزشی زبان مدرسه

زبان هفتم تا دوازدهم رو آموزش میدم به زبان خیلی ساده 👍

شامل؛

✔️کلیپ های توضیحات کامل گرامری کتاب‌

ویس توضیحات

لغات مهم درس ها

نمونه سوالات امتحانی

توضیح کامل گرامرها  

✔️معنی لغت به لعت تمام صفحات کتاب به صورت ویس

❤️من معلم دبیرستان و آموزشگاه هستم ۳۸ سالمه مولف کتاب"" انگلیسی آب خوردنه""❤️

میتونید نمونه درس رایگان رو هم ببینید.

پیام بدید درخدمتم🌹

دوره ی الفبا ۱۵ جلسه

برای بچه هایی که اصلا زبان نخوندن

که با این دوره بچه ها در ۵ جلسه اول حروف الفبا و صداهاشون به همراه حدودا ۷۰ لغت رو یاد میگیرن و

و ۱۰ جلسه دوم لیسنیگ و شعر و جمله سازی های اولیه رو یاد میگیرن

یک دوره تکمیلی هست  که شامل:

تمرینات  اسپیکینگ لیسنینگ وکتاب۵۰۴ هست در ۱۵ جلسه

برای بچه های ک کامل گرامر و جمله سازی رو یاد گرفتن خیلی مناسبه

شامل

تمرین های شنیداری

موضوعات اسپیکینگ با لغات مربوط  

داستان صوتی و انیمیشن تصویری  

تمرینات لغات کتاب ۵۰۴ . کدینگ کتاب ۵۰۴.

لیست افعال ترکیبی پرکاربرد

لیست اصطلاحات پرکاربرد

برای کتاب انگلیسی آب خوردنه

هم ب صورت خودخوان میتونید درس هارو داشته باشید

هم با کلاس

که اگر کلاس خواستید هزینه اش قسطی هست 💫🌹

دوره کتاب انگلیسی آب خوردنه

تایم کلاس نامحدود ✔️✔️✔️✔️

یعنی هرچقدر سوال داشتی بدون زمان بندی درخدمتم🌹

درس ها بصورت pdf

همراه با ویس توضیحاتم

و پاسخنامه تمرینات

❤️💕❤️💕❤️💕🌹🌹❤️💕🌹

💛💛💛💛💛هزینه دوره ها💛💛💛💛💛

🔴کتاب انگلیسی آب خوردنه در ۳۰ درس از پایه تا پیشرفته  

۵۰۰  تومن به صورت خودخوان پاسخنامه و ویس توضیحاتم داره..

با کلاس  و  رفع اشکال  و ارتباط با معلم.

۲و پانصد قسطی. در 5 قسط

🔴دوره ی کتاب های زبان مدرسه نهم تا دوازدهم هزینه  

هر پایه کلا 450

معنی لغت ب لغت

حل نمونه سوال خود دانش اموز

کلیپ تصویری گرامر ها

🔴آموزش الفبا روخوانی جمله سازی ۱۵ جلسه  ۳۵۰خودخوان

با کلاس ۱و 200قسطی

🔴دوره ی تکمیلی لیسنینگ اسپیکینگ ۱۵ جلسه

۱ و 500 قسطی در 3 قسط

کتاب یازدهم و دوازدهم شامل

⚫️مخصوص نهایی

معنی لغت ب لغت صفحات  کتاب

لغت ب لغت کتاب کار

لیسنینگ

نمونه سوال

کلیپ تصویری گرامر

💓🩷🤍💓🩷🤍💓🩷🤍💓🩷💓🤍