2777
2789
عنوان

زندگی در پرند و احساس تنهایی

84 بازدید | 6 پست

من قبلا تهران زندگی می کردم سر کار می رفتم و سرگرم بودم از وقتی آمدم پرند اصلا حالم خوب نیست پرند مسکن مهر هاش خیلی دلگیر و خسته کننده هست اینجا نتونستم کار پیدا کنم صبح تا شب تو خونه ام و افسردگی گرفتم واقعا از این وضع خسته شدم

هعییی لعنت بهشون از بس اقتصادو خراب کردن همه آرزوی خونه هایی رو دارن ک حتی ی لحظه نمیشه توشون دووم آ ...

خیلی گشتم نشد قبلا ارایشگاه کار می کردم ولی اینجا کار کصاد هست کسی نیرو نمی خواد یکی دوجا هم رفتم ادمهای خوبی نبودن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرهنگ مردمشون چطوره کیفیت خونه هاش چطوره؟

خیلی ها از شهرستان روستا آمدن واصلا فرهنگ خوبی ندارند حتی به تمیزی هم اهمیت نمی دن کیفیت خونه ها بد نیست ولی خیلی دلگیر هست مخصوص مسکن مهر هاش از همه جا دوره احساس می کنی ته دنیایی 

خیلی گشتم نشد قبلا ارایشگاه کار می کردم ولی اینجا کار کصاد هست کسی نیرو نمی خواد یکی دوجا هم رفتم اد ...

ای بابا تا همیشه باید اونجا بمونید؟ یا موقته؟ کارخونه صنعتی چیزی که خانما رو جا بده نیست اون اطراف؟ یا اگه آرایشگاهه خب بازم تلاش کن سخته تو خونه موندن واقعا