2777
2789

الان هرکس حداقل   یک دوست پسر داشته من هیچی 

حتی ازدواج دوم  هم کردن 

از من کوچیکترن ازدواج کردن ولی من نه

نزدیک ۲۲سالم شد ولی خبری نیست 

حس میکنم تا آخر قراره همینجوری باشه 

چقدر میترسم از اینکه نتونم ازدواج کنم

خواستگار داشتم ولی بدرد من نمی‌خوردن مثلا دختر باز و معتاد بودن و....

اهل کجایی

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما تو کدوم گوشه این دنیا زندگی می‌کنید که ۲۲ ساله‌های اطرافتون همه متاهلن؟ ما آخرین باری که کسی زیر ۲۲ اطرافمون ازدواج کرد ۱۵ سال پیش بود.

آخه اصلا تو این دوره زمونه کی قبل از ۲۵ خودش رو جمع‌وجور کرده و از نظر اقتصادی و اجتماعی صلاحیت ازدواج پیدا کرده؟

من از دست شما سرم رو به کجا بکوبم؟

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

خودت دست به کار شو یکی رو تور کن اگه خیلی ازدواج دوست داری . 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**