2777
2789
عنوان

سیمکارت 912 هرکی داره خیلی باکلاسه

| مشاهده متن کامل بحث + 892 بازدید | 88 پست
دقیقا تو همه چی جلو هستن و عقل شون کار میکنه چی کار کنن منم پارتنرم ۹۱۲ داره بهترین خونه و ماشین و ق ...

وای اره من برام سواله چجوری ذهنشون قد میده واقعا حسرت میخورم چزا هیچوقت نمیتونم اونجوری باشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پارسال یکی خریدم واسه بسته اینترنت اعتباری بود بعدش تبدیلش کردم دائمی الان هم تو کشو افتاده زیاد ...

۹۱۲ هیچ موقعی اعتباری نیست.

فقط پیش شماره های دیگه رو میتونی اعتباری بخری و بعداً اگر دوست داشتی دائمی تبدیل کنی

ولی پیش شماره ۰۹۱۲ همیشه ثابت بوده هیچ موقع شارژی اعتباری نبوده 

از همون اول هم خیلی گرون تر از بقیه ی سیم‌کارت ها بوده الان یهو که گرون نشده

من سال ۹۲ خریدم اون زمان مثلا اگه ایرانسل اعتباری قیمتش پونزده بیست هزار تومن بود ، ۹۱۲ حدود یک میلیون و نیم بود پس ربطی به شانس و کارکرد عقل نداره از اول گرون بوده 

یا مثلا خونه بهترین منطقه تهران رو اولش ارزون نخریدن که الان شانسی گرون شده باشه، همیشه مناطق بالا چندبرابر گرون تر از بقیه مناطق بوده 

نه بخدا دوس دارم جدا شم‌سر همین قضیه اصلا چنین ادمی نیستم هرچقد بیشتر نیفهمم‌پولدارن بیشتر احساس عقب ...

باهاش صحبت کن و از فاصله طبقاتیتون بگو 

آدم پولدار اصیل هیچوقت به خاطر فاصله مالی کسی رو کنار نمی‌ذاره 

اگه واقعا از قدیم پولدار باشن و تازه به دوران رسیده نباشه فک نمیکنم با این مسأله مشکل داشته باشه 

وای اره من برام سواله چجوری ذهنشون قد میده واقعا حسرت میخورم چزا هیچوقت نمیتونم اونجوری باشم

آره دیگه شم اقتصادی شون قویه خانواده شون مادی گرا بودن و زرنگ اینا هم یاد گرفتن

باهاش صحبت کن و از فاصله طبقاتیتون بگو آدم پولدار اصیل هیچوقت به خاطر فاصله مالی کسی رو کنار نمی‌ذار ...

احساس حقارت میکنم واقعا اوندهمش میگه مشکلی ندازه ولی من نمیتونم که اونا همه چیشون از ما بهتز باشه حتی‌ساده ترین چیز مثل سیمکارت!!

۹۱۲ هیچ موقعی اعتباری نیست.فقط پیش شماره های دیگه رو میتونی اعتباری بخری و بعداً اگر دوست داشتی دائم ...

میگم الان استفاده نمیکنم واقعا بخاطر بسته اینترنت رفتم دفتر پیشخوان همراه اول گفت این بردار طرح خوبی روش هست بسته هدیه و اینا همیشه ایرانسل داشتم الانم استفاده ای نکردم از پارسال تا حالا شاید شما درست میگی ولی تا جایی خودم یادمه ۹۱۲ بود اولش 

آره دیگه شم اقتصادی شون قویه خانواده شون مادی گرا بودن و زرنگ اینا هم یاد گرفتن

خیلی دوس دارم منم اینجوری بشم ولی شانس ندارریم هرچی میخریم بجای گرون شدن ارزون میشه

خیلی دوس دارم منم اینجوری بشم ولی شانس ندارریم هرچی میخریم بجای گرون شدن ارزون میشه

آره والا کلا بلدند چه رشته ای برن چه کاری برن چی بحرن ما نه یه چیزی هم میخریم ضرر میکنیم😑خوش بحالشون ک دنیا را دارن‌