2777
2789
عنوان

چرا همش حالم بده شما ام

247 بازدید | 42 پست

از خواب بیدار میشم حالت تهوع دارم

همش از دلم صدا میاد 

الانم که پسره اشغال جوابمو نمیده

کاری هست پیشنهاد بدین؟

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

قلیون

نمیکشم کلن ولی اگه تاثیر داشته باشه امتحان کنم

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بلی...

بلند بشید درحد ۵دقیقه حرکت کششی انجام بدید 

بعد برید یک دوش آب سرد بگیرید 

بعد خوب شام بخورید 

بعد شام چای نبات بخورید (خودم همیشه بعد هروعده میخورم عشقه چای )

بعد مسواک بزنید 

بشینید پای تلویزیون 

شرایطش بود یک پفیلا پنیری هم زنگ بزنید بیارن

بعد هم بخوابید

....

فکرو خیال نکنید

اصلا گوشیو چک نکنید درتمام مدت گوشی تو اتاق باشه ی جای دور

فردا بیدار میشید حالتون خوبه...تضمین💚✅️

کتاب بخونفیلم ببینقرآن بخوننقاشی کنبافتنی ببافحال خودتو عوض کن حالا با هرچی خوبت میکنه 💞

جالب اینجاست امروز صبح حالم بد نبود کلی موزیک گوش دادم رقصیدم بعد غروب تا الان اینجوریم

خودم همیشه حالمو خوب نگه میدارم ولی انگار میکروب روده ای چیزی دارم نمیزاره

بلی...بلند بشید درحد ۵دقیقه حرکت کششی انجام بدید بعد برید یک دوش آب سرد بگیرید بعد خوب شام بخورید بع ...

الان برای خودم خورش گوجه بادمجون گذاشتم

از گوشی چند ساعت دور بودم

نماز خوندم

نمیدونم چمه التماس دعا دارم

جالب اینجاست امروز صبح حالم بد نبود کلی موزیک گوش دادم رقصیدم بعد غروب تا الان اینجوریمخودم همیشه حا ...

دقیقا منم استرسی و ناراحت که باشم به تهوع میفتم و دل و روده ام قاتی میکنه..واسه این میگم حال خودتو خوب کن که جسمت هم خوب شه👌