2777
2789
عنوان

یه خواب وحشتناک دیدم(حساس ها نیان)

138 بازدید | 15 پست

خواب دیدم تو خواب تو چنگل یکی با سر بز و بدن آدم افتاده دنبالم و تو خواب با قمه زد به دستم و کلا دستم از پوست آویزون شد و اون درد وحشتناکو تو خواب حس کردم و وقتی بیدار شدم دستم به شدت تیر می‌کشید تو خواب گرمای خون دستمو هم حس میکردم و مویرگ های دستمو میدیدم به نظرتون صدقه بدم با تعبیری داره 

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه جالب دیشب منم همچین خوابی دیدم دستم پاره شد😫

✨میگن دعای نی نی سایتیا خیلی گیراست لطفا برای ازدواجم که چندین ساله معلقم و گره اندر گره افتاده دعا کنید یا صلوات بفرستید😘🥺

چه جالب دیشب منم همچین خوابی دیدم دستم پاره شد😫

خیای بد بود دستم هم رو صورتم بود که مثلا لگم چون روش خوابیده بودم اینطوری شد

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

احتمالا دستت زیرت بوده تحت فشار بودهاین حالت رایجه که درد رو در خواب به شکلی حس کنی

اخه رو صورتم بود دستم😣

لابد دستت مونده زيرت رگ به رگ شده بدن احساس خطر كرده اين خوابو ساخته . مثل وقتي كه دستشويي داريم و ه ...

دستم رو صورتم بود😢

خیای بد بود دستم هم رو صورتم بود که مثلا لگم چون روش خوابیده بودم اینطوری شد

خوابتو به آب روون بگو خیر تعبیر بشه صدقه بنداز

✨میگن دعای نی نی سایتیا خیلی گیراست لطفا برای ازدواجم که چندین ساله معلقم و گره اندر گره افتاده دعا کنید یا صلوات بفرستید😘🥺