2777
2789
عنوان

کارای چندش مامانم تو خونه😢

| مشاهده متن کامل بحث + 7767 بازدید | 224 پست
این داستان:مامان گوزو .....😂استارتر اول اون قسمت بینی رو اوکی کن خیلی جدی همتون تذکر بدید تا انجام ...

ادم تو این سن دیگه درست بشو نیست

وقتی جلو شوهرش ایکارو کرد ببین دیگه چه خبره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایناییکه گفتی ویژگی های شوهر منه🤣🤣🤣 هرچیم میگم درست نمیشه میخنده میگه فقط لذت ببر🤣🤣🤣

خیلی سخته همش بوی بد میره تو حلقت بابام بهش میگه خونه رو ری دیا

تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته،راحت اعتماد نکن!

ادم تو این سن دیگه درست بشو نیستوقتی جلو شوهرش ایکارو کرد ببین دیگه چه خبره

☹️خب راهکاری به ذهنم نرسید خواستم استارترو دلداری بدم ....

شاید حالا رو حساب مادر بودن فکر آینده و آبرو بچه هاشو کنه بذاره کنار خیلیا خیلی عادت هاشونو تو سن بالا کنار میذارن شایدم ایشون بتونه ....

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
حس میکنم سرتاپاش کثیفه

چجوری از دستش غذا می‌خورید ؟؟!!!

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄