2777
2789

خواهرم این کیکو خورده گیر داده این کیک 

قیمت همه اینا رو بگو
تخم مرغ ۵ عدد
شکر ۲۱۰ گرم
روغن مایع ۱۲۵ گرم
شیر ۸۵ گرم
آرد ۳۴۰ گرم
بکینگ پودر  نصف قاشق چاییخوری
وانیل نشف قاشق چاییخوری
پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
خامه قنادی ۳۵۰گرم
پنیر ماسکار پونه
پودر خامه ۲قاشق چاییخوری
پودر قند و شکر ۳ قاشق چاییخوری
شیر نشف لیوان
ژلاتین ۱ قاشق غذاخوری
وانیل
شکلات صبحانه ۲ قاشق
شکلات گیگ گیت  اسکینرز
شکلات تخته ای
روغن مایع
خلال بادوم زمینی ۵۰ گرم

تقریبا هیچ کدومشو نداره 

میشه تقریبی بگید روهم چند میشه 

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 
خب نمیشه قاشقی حساب کنی که باید بسته ای بخری اگر نداریشونولی درکل این چه کیکیه انقدر مواد میخواد ؟ : ...

اسکینرز 

خب بسته ای چند میشه میدونید ؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اسکینر نیست اسنیکرههمینطوری اماده بخری خیلی ارزون تر درمیاد تا بخوای همه اینارو بخری خودت درست کنی

نه خوب میخوام درست کنم خودم کیکو تازه کلاس کیک پزی میرم 

درسته دقت کردم نوشته اسنیکرز

نه خوب میخوام درست کنم خودم کیکو تازه کلاس کیک پزی میرم درسته دقت کردم نوشته اسنیکرز

نمیدونم

شاید اگر همرو نداشته باشی بالای دوتومن بشه حتی

بستگی داره از کجا خرید کنی و کدوم شهر باشی

مثلا اگر تهرانی ، اینجا یه خیابون هست ، خیابون ۱۵ خرداد ، همه لوازم قنادی میفروشه اصولا هم قیمتش بد نیست

نمیدونمشاید اگر همرو نداشته باشی بالای دوتومن بشه حتیبستگی داره از کجا خرید کنی و کدوم شهر باشیمثلا ...

نه یزدم آهان مرسی