2777
2789

یه عمره که هرچی گفتن گفتم چشم 

گفتن بیرون نرو زندونی شدم تو خونه گفتم چشم 

مثل برده با هام رفتار میکنن غذا درست میکنم خونه رو تمیز میکنم درسای خودمو میخونم به سختی

درسای داداشامو یادشون میدم 

داداشم کلاس اوله میشینم پا به پاش باهاش شعراشو حفظ میکنه 

اون داداشمو دونه به دونه کمکش میدم درساش حفظ کنه 

هرچی میگن میگم چشم 

اما حالا میبینم پرو تر و وقیح تر از این حرفاشون شدن

مامانم الان رفته توشهر داره واسه خودش میچرخه بچه هاشو ول کرده سر من ،

من گفتم میخام برم تا مغازه داد کشید که نه و فلان بری کجا 

همیشه میره بیرون من به بابام نمیگم 

همیشه ی خدا بچه هاشون ول میکنه و میره عروسی مراسم مهمونی منو نمیبره میگه مراقب داداش کوچیکترت باش 

مهمون که میاد جاش غذا درست میکنم 

اصن کارا خونه شو نمیکنه همش من باید بلند شم حق زندگیو ازم گرفتن هیچوقت هیچوقت نمی‌بخشم شون 

تا آخرین لحظه ای که زندم این کینه باهامه که تا حرف میزدم میزدن تو دهنم با چوب وهرچی دستشون میومد، منو کتک میزدن 

هیچوقت یادم نمیره اونا باعث شدن من ناراحتی عصاب بگیرم اونا باعث شدن من تو جوونی پیر بشم اونا باعث شدن افسردگی شدید بگیرم اونا باعث شدن من چندبار دست به خودکشی بزنم 

لعنت به این دنیای مزخرف که هیچ جاش عدالت نیست لعنت 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو مسئول زندگی خودت هستی تمرکزتو بذار تو زندگی حال و آیندت 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

همیشه اون طوری که اونا گفتن لباس پوشیدم 

هرکاری گفتن کردم 

اگه مثل دخترای دیگه بودم به حرفشون گوش نمی‌دادم اگه وقتایی که بهم فحش میدن جوابشونو میدادم 

اگه انقد ساده نبودم حالا وضعیتم این نبود

نمیتونم دلم به حال داداشام میسوزه، از یه طرف حالم بده دیگه نمیتونم تحمل کنم

یه کاربر اینجا بود مادرش فوت شده بود و گف من سال کنکورم پزشکی میوردم ولی رفتم فیزیوتراپی که زود به درامد برسم و بتونم برادر خواهرای کوچیکتر از خودمو حمایت کنم ، همینکارم کرد اونا همشون پزشکی قبول شدن و هیچوقتم از این قدردانی نکردن انگار که مثلا وظیفهش بوده باشه ، رسید روزی که رفتن خواستگاری برای داداشش ، اون یکی داداشش اسم میبرد که من پزشکم خانمم و اون داداشم و فلان کسم دکتریم و هیچ اسمی ام از اون خواهرش که اونا رو به اینجا رسوند نیورد .. اینم ناراحت بود اومد تاپیکشو زد 

الان ۱۶ سالته هنوز دیر نشده این ۳ ساله طلایی زندگیتو واسه کارای بیهوده تلف نکن ، داداشه دبستانیت اگه دو تا شعر حفظ نکنه تا اخر عمر بی سواد نمیمونه ولی تو اگ قبول نشی تا اخر عمر مجبوری کلفتی اینارو بکنی یا بزور شوهرت میدن 

بشین بخون واسه کنکور ، شده نون خشک بخور ولی انقدر به اینا سرویس نده ، دعوا نکن، بحث نکن ، هی نگو دیگه من اینکارارو نمیکنم، هر روز بگو فردا امتحانه خانم گف میپرسم و هرکی بلد نباشه صفر رد میشه بجز اینا چیزی نگو ... هروقت دانشگاه قبول شدی اونوقت کمک خواهر برادر کوچیکتر از خودتم بکن ولی الان موقع اینکارا نیست اولویتت رو بذار رو خودت پس فردا اونا زندگی و برو و بیایی دارن واسه خودشون تو هم میمونه دستت خالی . 

هرجوری شده درستو بخون ، خوب نه ، عالی ...

موفق باشی 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم