2777
2789

چند نمونه از خوش زبانی هایی که خودشیرینی نشن و شنیدین میشه بگین؟

من بشخصه ادم سردی هستم و حداکثر به خانما بگم عزیزم و به شوهرم هم یه عشقم اضافه میگم

بیان جملات قشنگی که ادما کیف کنن از حرف زدن باهامون رو اینجا بنویسیم که هم تازه عروسا هم بقیه استفاده کنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عاشق ادب و احترامم، اما از لوس بازی و تملق و چاپلوسی کردن واسه آدما بیزارم. اون تاپیک پربازدید، که تابلو بود فیکه. ولی به فرض واقعیت، اون مدل حرف زدن جاریش و هیچ جوری نمیتونم هضم کنم. 

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

منم اون تاپیک و خوندم 

ولی بهتر نیست خودمون باشیم؟ سیاست بنظرم نهایتا مهارت ساده نبودن و جلوگیری از سواستفاده، نه اینکه اخلاق خودمونو بخاطر جا باز کردن تو دل بقیه 180 درجه عوض کنیم 

البته قضیه همسر جداست، منظورم مادرشوهر و بقیه بودن 

لاااایک نکنننن😤
من عاشق ادب و احترامم، اما از لوس بازی و تملق و چاپلوسی کردن واسه آدما بیزارم. اون تاپیک پربازدید، ک ...

منمممم

بعضیا هستن ولی مثلا یک هزارم افراد اینجوری هستن که بتونن ترکیبی از محبت و احترام و خوش زبونی داشته باشن

منم اون تاپیک و خوندم ولی بهتر نیست خودمون باشیم؟ سیاست بنظرم نهایتا مهارت ساده نبودن و جلوگیری از س ...

دقیقا

من همینجوری هم مهربونم و احترام دارم هی روم میخوان سوار شن

احترام بیشترو ادم باید به کسی بزاره که بدتر نشه