2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیدیش توام؟ خیلی تابلوعه خب

اره خخخخخ وای من مردم از حرفت 

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

خدا شفات بده فقط همین😂

اینا خودشونو زن جا میزنن که صحبت خصوصی بکنن با خانم‌ها و با خودشون ور برن حال کنن، یا عکس گیر بیارن و لاس بزنن

یه مشت مریضن

طرفداری داره؟؟ منو شفا داده قبلا فعلا نوبت توعه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

دقیقا اسم کاربریش همینه بهار نارنجممممم ۶تا م نوشته هم۶۰سال

خب یادم باشه 😂

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

چقد زیاد شدن این آدما

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

از این لحاظ موافقم باید میگفت که اقاعه

سایت عمومیه

سایت عمومیه

پس بره با کاربری مرد وارد سایت شه

ن این ک مثل احمقا خودشو زن جا بده ک بتونه با خانما صحبت کنه 

ک بلکه عقده این ک خانما تو واقعیت نادیدش میگیرن از بین بره

یا مردم روبا تاپیکای زنونه سرکار بزاره

واینکه

خیلی جالبه ازکسایی ک از اعتماد دیگران سواسافاده میکنن دفاع میکنین

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀