2777
2789

منم با یکی از فامیل هامون که زیاد رفت امد نداریم مجبور بودم جای برم هرچقدر خواستم صندلی جلو بشینم روم نشد نشستم عقب 

یعنی با خودش گفته مگه من رانندشم؟

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتو آمد خونوادگیتون درچه حده؟؟؟اگرداریداگز تندتند همو میبینید عقب مینشستی خییلی ضایع میشد

مثل دوتا غریبه

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری مشترک🛑زیر هجده سال تو تاپیکام نظرندین لطفا 🛑لطفا کامنتای غیر مرتبط با تاپیکم نزارید🛑تیکر تاریخ احتمالیه رسیدن به آرزومه

خب حالا چی میشه.انقد عذاب وجدان نگیر..خیلیا حتی سوار تاکسی ام میشن جلو میشینن

بابام بفهمه ناراحت میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری مشترک🛑زیر هجده سال تو تاپیکام نظرندین لطفا 🛑لطفا کامنتای غیر مرتبط با تاپیکم نزارید🛑تیکر تاریخ احتمالیه رسیدن به آرزومه

من میفهمم منظورت چیه یه بار حالا اشکالی نداره منم زیاد راحت نیستم معذب میشم

به نظرت فکر بد کرده؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چرا هرچی بیشتر توضیح میدی بدتر میشه..‌.توی بغلش ننشستی کهروی یه صندلی نشستی که با صندلی اون حداقل ۲۰ ...

نگران اینم اون فکر بد نکنه

یا اگه بابام بفهمه ناراحت میشه ازم و عصبانی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وا پسر داییته دیگه چنان گفتی گفتم رفتی تو رابطه🤣🤣

خب مثل دوتا غریبه اییم سه دفعه یا چهار دیدمش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم با یکی از فامیل هامون که زیاد رفت امد نداریم مجبور بودم جای برم هرچقدر خواستم صندلی جلو بشینم رو ...

اره دقیقن

یکاللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم برای حاجتم بفرستید