2777
2789

هیچ وقت اینکارشون از دلم نمیره و بعد اون حرفاشون تقریبا قطع ارتباط کردم 

شوهرم دو سال پیش حدودا خیانت چتی و احساسی بهم کرد ناخواسته خانوادش فهمیدن ، اول طرف منو گرفتن بعد یکسر بهم طعنه زدن تقصیر خودت هست :::::

من از زیبایی چیزی کم نداشتم دقیقا ظاهرم همون چیزی بود که شوهرم همیشه دوست داشته ، شوهرم خودش سبزه هست زن سفید دوست داشته ، منم ۱۷۰ قدم ، وزنم ۶۰  البته بعد اون ماجرا خیلی چاق شدم بخاطر افسردگی، پوست خیلی سفید و چهره جذاب داشتم،  چشم عسلی روشن و مو های خرمایی طلایی ، اما شوهرم رفت با کسی که اصلا زیبایی نداشت و قیافش مثل شیطان بود 

من همیشه تیپ های عالی و ست میزدم تو مایه های اناشید حسینی بود تیپ و قیافم ، البته الان چاق شدم 

خانواده شوهرم گفتن تقصیر خودت هست چشم شوهرت رو پر نکردی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هنوز با همسرتی؟ و اون خانواده رو تحمل میکنی؟

ای کاش میگفتی همچین آدمایی بیمارن.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

اولش طرف تورو گرفتن بعد شوهرت رفته بود بر علیه تو ، پشت سرت حرف زده بود و دروغ تحویلشون داد برای همین رفتن پشت شوهرتو گرفتن گلم 

بابت اتفاقی ام که افتاد متاسفم

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀

آخ تو زبان فارسی چه ضرب‌المثل‌های قشنگی داریم که حق مطلب رو ادا می‌کنن و بدون اونا انگار لال هستیم. یکی از همین ضرب‌المثل‌ها میگه ماست‌فروش نمیاد بگه ماست من ترشه.

خب توقع داری بگن ازت معذرت می‌خوایم که درست این بچه رو تربیت نکردیم؟ معلومه طرف برادر یا پسر خودشون رو می‌گیرن.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

اولش طرف تورو گرفتن بعد شوهرت رفته بود بر علیه تو ، پشت سرت حرف زده بود و دروغ تحویلشون داد برای همی ...

نت اینطور نبود ، اول طرف من گرفتن دعوا بخوابه بعد برای مقاصد خودشون حرف مفت زدن

نت اینطور نبود ، اول طرف من گرفتن دعوا بخوابه بعد برای مقاصد خودشون حرف مفت زدن

ربطی نداره بعدا هم شما میتونستی بازم دعوا راه بندازی 

اون حرفارو همسرت زده بود اونام چون خانوادش بودن باور کردن بهشون فشار اومده بود 

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀

از خیانت شوهرت گذشتی؟رسیدی به اینکه اونا بهت چی گفتن؟فکر کن مرده ان همشون

شوهرم رو بخشیدم شاید  ، تمام حقوق و شروط ضمن عقد رو گرفتم ...

شوهرم از دلم در آورد شاید 

اما اونا چی ؟ زخم زبان زدن