2777
2789

هرچی نیاز دارید به خود خدا بگید بدوننننن هیچ واسطه ای بخدا قسم جواب میگیرید

نماز بخونید و با خدا صحبت کنید و خیر صلاح از خودش خواهید نه واسطه

ممنون میشم اگه حسود و عقده ای و فاقد سواد و اطلاعات هستی پیامم ریپ نکنی با تشکرررررر

حالا چرا بي واسطه؟

تو ازش بخواه جواب نگرفتی و به صلاحت نبود منو فحش بده

خالق هممون خداس

تا ایشون هستن جز خودش به کسی توجه عرفانی نکن

ممنون میشم اگه حسود و عقده ای و فاقد سواد و اطلاعات هستی پیامم ریپ نکنی با تشکرررررر

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو ازش بخواه جواب نگرفتی و به صلاحت نبود منو فحش بدهخالق هممون خداستا ایشون هستن جز خودش به کسی توجه ...

حالا چرا اينقدر تند ميري. 

معلوم كه همه كار ها به خواست خداست. ولي بي واسطه هم نميشه

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

حالا چرا اينقدر تند ميري. معلوم كه همه كار ها به خواست خداست. ولي بي واسطه هم نميشه

خدا افریننده هممونه براش شریک قرار نده که شرک حساب میشه

گاهی خدا 

با واسطه بندگان خوبش مثل معصومین و شهدا از گناهان ما میگذره چشم پوشی میکنه،،انگار ما رو میبخشه به اونا

من با واسطه از خدا حاجت گرفتم.

تا عمر دارم ازشون ممنونم که بین من و خدا واسطه شدن واسه گرفتن حاجتم

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

كسي شريك حساب نميكنه. خود ميگي واسطه. كسي با واسطه گري شريك حساب نميكنه. 

بهش ميگن توسل كردن. 

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

ما شیعیان طبق اون آیه از قرآن که پسران حضرت یعقوب پدرشونو واسطه میکنن که براشون از خدا طلب استغفار کنه، توسل کردن رو قبول داریم 

واسطه کردن مثل این میمونه که از بابات پول میخوای، ولی میدونی اگر به مامانت بگی که ازش پول بگیره کارت سریعتر و بهتر پیش میره تا اینکه خودت از بابات بخوای

حالا برای ما شیعیان کی بهتر از ائمه که بهشون توسل کنیم

ولی سنی ها طبق سنت خودشون اینو قبول ندارن که گویا شما سنی هستی 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
گاهی خدا با واسطه بندگان خوبش مثل معصومین و شهدا از گناهان ما میگذره چشم پوشی میکنه،،انگار ما رو میب ...

هرکسی یه دیدی به خدا داره

از نظر من صحبت با خدا نیاز به واسطه نداره

کسی که مهربون ترین مهربون هاس بخشنده ترین بخشندگان لایق صحبت نیست؟

شریک قرار نمیده

واسطه یعنی 

توسل کردن به امامها یا معصومین بخاطر پاک بودن و تقربشون بخدا....بخاطر گناه نکردنشون...

بین ما وخدا قرار میگیرن ،بخاطر عزیز بودنشون پیش خداو اون قرب و مقامی که دارن پیش خدا

که حاجت بگیریم

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
ما شیعیان طبق اون آیه از قرآن که پسران حضرت یعقوب پدرشونو واسطه میکنن که براشون از خدا طلب استغفار ک ...

دین من اسلام مذهب شیعه

من از پیامبرم یادگرفتم جز خدا هیچکس لایق پرستش نیست

از امام هام یاد گرفتم معبودم خداست و قبله رکوع ام کعبه

من ممنونشونم اونا هم برای هدایت ما اومدن که بفهمونن جز خدا از کسی نخواهید و جز خدا کسی را ستایش نکنید

شریک قرار نمیدهواسطه یعنی توسل کردن به امامها یا معصومین بخاطر پاک بودن و تقربشون بخدا....بخاطر گناه ...

بهت پیشنهاد میکنم بین خودت و معبودی که خیلییی مهربان و مراقب ماس کسی رو قرار ندی

توسل درسته برای مشکلات

ولی خواسته هات از خودش بخواه

دین من اسلام مذهب شیعهمن از پیامبرم یادگرفتم جز خدا هیچکس لایق پرستش نیستاز امام هام یاد گرفتم معبود ...

یکی از نشانه ها و فرق اصلی بین شیعه و سنی همین توسل کردنه، چطوره که قبولش نداری

خدا خودش تو قرآن گفته توسل کنید، سرچ کن آیات توسل در قرآن خودت ببین 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم