2777
2789
عنوان

بلاي جون

85 بازدید | 11 پست

ي مادر شوهر دارم همش باهام رقابت ميكنه دهنمو صاف كرده احساس ميكنم رو اعصابم تاثير گذاشته هرچي ميگم ي مقابله اي ميكنه كه يعني منم هستم 

چي كارش كنم ؟ متاسفانه براي سركارم دو روز بچمو بايد پيشش بزارم چطوري تحملش كنم؟ عزا گرفتم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا هیچی نگو...دهن بدهن نکن بگو باشه تو راست میگی🙄اونوقت در آرامش کامل زندگی میکنی... بوخودا که

اگه جواب ندم خفه ميشم 

سكته ميكنم باور كن منم كم نميارم هرچي ميگه ي چيز ميگم 😀 

اينطوري كنم احساس توسري خوردن بهم دست ميده 

اگه جواب ندم خفه ميشم  سكته ميكنم باور كن منم كم نميارم هرچي ميگه ي چيز ميگم 😀  اينطوري ...

نه اونجوری که ساکت بشینی خودتو مظلوم بگیری...زمانی که داره جوابتو میده بگو باشه بابا فهمیدم بعدش با غیظ سرتو به کاری گرم کن😁😁😁...بخدا مادر شوهرم خیلی خوبه ها من اینارو از همین نینی سایت آموزیدم🙂🙂

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم...
از مادرشوهرمن بدتره ینی؟ ۱۰۰کیلو هستن رفتن از نیمتنه های من دوختن😐

به خدا 

من نميدونم اينا چرا متوجه سنشون نيستن 

اينم دقيقا مث من تيپ ميزنه اونش مهم نيس ك اين كه هرچي ميگم ي چيز ميگه رو اعصابمه واقعا  منم كم نميارم همينطوري ج ميدم چون خفه ميشم نگم

به خدا  من نميدونم اينا چرا متوجه سنشون نيستن  اينم دقيقا مث من تيپ ميزنه اونش مهم نيس ك ...

این ک فقط فکر میکنه جوونه ۲۰ساله س رومخمه این کاراش اه اه اه

♥رو به تو سجده میکنم.....دری به کعبه باز نیست♥️
نه اونجوری که ساکت بشینی خودتو مظلوم بگیری...زمانی که داره جوابتو میده بگو باشه بابا فهمیدم بعدش با ...

اگه اينطوري كنم شب خوابم نميبره هي با خودم ميگم بايد اينو ميگفتم چرا نگفتم اونطوري گرفتار ميشم 😂