2777
2789
من هر موقع درباره قدم چیزی میگن فقط گریه میکنم

گریه نکن،یه جوری رفتار کن که بار آخرشون باشه پاشون از گیلیمشون درازتر میکنن،یا با جواب محکم،یا با نگاه و رفتار،خلاصه از خجالتشون در بیاااا

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اووم دختررر ..برو آمپول هورمونی بزن هنوززز جا داری برای قد بلند شدن ..پسر دایی منم هم سن تو بود قدش ...

امتولدین برای کسایی که صفحات رشدشون بسته نشده من دکتر رفتم بسته شده دیگه فایده نداره

من هر موقع درباره قدم چیزی میگن فقط گریه میکنم

خب چون سنت کمه و هنوز اونجوری که باید قوی نشدی.

دخترعموی من هلنده و قدش ۱۴۳ سانته‌ و بسیااار ریز. 

هلند که میدونی که مردمش قداشون دو متریه معمولا و بسیااار درشت.

حالا میدونی همش به ما چی میگه؟ میگه من چون ظرافت دارم و چشم و ابروم مشکیه و کوچولو موچولو و نقلی ام، پسرای هلندی برام غش و ضعف میرن

دختر موفقی هم هست چون اعتماد بنفس داره.

میره فروشگاه از قسمت بچگونه لباس میخره برا خودش و کلی ذوق میکنه 

و چون اعتماد بنفس داره و با خودش در صلحه، بقیه هم بعد از جلسه اول که میبیننش، قدش دیگه به چشمشون نمیاد

دکتر رفتم صفحات رشدم بسته شده دیگه فایده نداره امپول بزنم

ب دختر جاری منم گفتن صفحه رشدت بسته شده اما با این حال فرستادنش والیبال ۱۰سانت فعلا بلندترشده ۱۶سالشه تازه تا بیست سالگی جا داره باز قد بکشه

خودت باش، ارزش اصل از کپی خیلی بیشتره.  
خب چون سنت کمه و هنوز اونجوری که باید قوی نشدی.دخترعموی من هلنده و قدش ۱۴۳ سانته‌ و بسیااار ریز. هلن ...

راستی همین دخترعموم وقتی ایران بود، به قدری لوند بود و ناز داشت، که کلی پسر عاشقش بودن

حتی از فامیل هم چند تا از مسرا عاشق سینه چاکش بودن

هنوز وقت داری روزی چند ساعت طناب بزن سابلیمنیال افزایش قد گوش کن گریه کردن که قدتو بلند نمیکنه دختر ...

وروش نمیتونم بکنم چون مریضم دکتر گفته ورزش نباید بکنی

امتولدین برای کسایی که صفحات رشدشون بسته نشده من دکتر رفتم بسته شده دیگه فایده نداره

۱۵سالته دختر کدوم بسته شدن صفحات رشد .دکترای دیگه برو ...من سوم دبستان  رفتم برای ارتودنسی دندونام .دکتره ی احمق گفت سنش دیرهه برا ارتودنسی 🤣🤣🤣🤣🖕🖕رفتیم یه دکتر دیگه گفت طرف حالیش نبوده  یه ضری  زده .ارتودنسی کرد دندونامو .الآنم تا ۴۰سال بیشتر ارتودنسی میکنن .اصلاا کوتاه نیا برو حتما دکتر دیگه .فوق تخصص برو 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏