2777
2789

با اینکه شرایطشون از الان بهتر نبود و سختی زیاد داشتن ولی از زندگیشون راضی بودن 

چرا الان با کوچیکترین مشکلی از زندگی دلسرد میشیم 

واقعا قضیه چیه؟

فضای مجازیو توقعات بالا  کلا انگار هدف زندگیو فراموش کردیم ایمانمون خیلی خیلی کمه

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مجازی نبود

قانع بودن

گذشت داشتن

چشم و هم چشمی نبود

عشق و محبت بود

پرتلاش بودن

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج

بنظر من سختی رو حق خودشون میدونستن نمونش ظلم علیه خانما. تقریبا همشون اینکه زن باید سالی یه بچه بیاره یا کتک بخوره پذیرفته بودن.

الان خیلی بهتره چون ادما میدونن به عنوان یک انسان چی میخوان یا راهشون چیه حقشون چیه 

واضحه ، به قول آقای عزیزی قدیم خودشون رو میدیدن و چهارتا همسایه کنارشون که وضع اونا ازشون بدتر بود ، پس خوشحال بودن از زندگی که داشتن و فکر میکردن خوبه ، الان حتی پولدار ترین و مفرح ترین آدم شهر من و شما از تفریحات کسایی مثل رونالدو خبر داره پس زندگی خودش رو در برابر اونا هیچ و پوچ میبینه

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

کلا انسان هر چی داشته باشه بیشتر میخواد، و این پیشرفت و تکنولوژی باعث شده انسان ها تنوع طلب بشن. چون زندگی افراد بیشتریو در جاهای مختلف دنیا میتونن به راحتی ببینن و مقایسه کنن

دلیل دیگش اینه که هر چی علم و فهم انسانها بیشتر میشه مشکلاتشون هم بیشتر میشه

خودِ سادگی قدیم و اطلاع نداشتن از خیلی چیزا آرامش و رضایت میاورد برای آدما

بنظر من سختی رو حق خودشون میدونستن نمونش ظلم علیه خانما. تقریبا همشون اینکه زن باید سالی یه بچه بیار ...

قطعا الان خیلی بهتر رفاه خیلی بیشتر ولی منطقیه این هست کا چون رفاهمون بیشتر پس باید رضایتمندی هم بیشتر باشه ولی برعکس شد 

برا اینکه نگاه اونا نسبت به زندگی با ما متفاوت بود.زیاده خواه نبودن،با هرچی داشتن خوش بودن و خداروشکر میکردن.الان مردم همه چیز دارن ولی باز مینالن،همه امکاناتو دارن بازم ناشکرن 

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

بنظر من سختی رو حق خودشون میدونستن نمونش ظلم علیه خانما. تقریبا همشون اینکه زن باید سالی یه بچه بیار ...

الانم یه جورایی از اون ور بوم افتادن ، مثلا من وقتی اومدم خوابگاه واقعا تعجب کردم از اینکه چقدر اینجا تر و تمیز و خوبه هر روز نظافت میشه سرویس های بهداشتی و راه رو و... باشگاه داره اتاق مطالعه و نماز خونه و میز مطالعه و همه چی داره ، و نسبت به تصورم جای خیلی خوبی بود ، بعد رفتم توی گروه خوابگاه دیدم بچه های قدیمی تر دارن کلی غر میزنن که مثلا چرااا دوش حموم کنده چراا غذا ها تنوع شون کمه ( درحالی که هر طبقه ده تا حمام داره و شیر کنده شده ی اون دو تا حموم رو هم تعمیرات آوردن و اصلاح شد اما می‌خوام بگم آدما دیگه اصلا راضی نیستن و از کوچک ترین چیزی ایراد میگیرن ) 

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌