2777
2789
عنوان

متاهلا کسی هس مجردیش سختی کشیدع باشع

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین عزیزم این چیزا شانسی نیست فرزندی ک تو خانواده خودش این همه مشکل داشته باید قوی و باهوش بار بیاد ک بتونه این چرخه رو بشکنه،بعضی وقتا مادرِ نااگاه، ناخواسته ب دخترش یاد میده ک با کتک زدنای شوهرش خیانتای شوهرش و نداری و این چیزا بسازه ،

من خودم شرایط خیلللی سختی داشتم و بعد ازدواج انتخابم این بود ک هیچ وقت مثل مادرم رفتار نکنم دقیقا کارایی ک میکنم برعکس مامانم بود ،شوهرمم خدایی ادم خوبیه ولی اونو هم تربیت کردم ک مثل پدرم و پدر خودش  نباشه ،الان شکرخدا راضییم

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

من از زندگی خسته شدم بقران باورت میشع؟

عزیزدلم کم و بیش در جریان تاپیکات هستم  شما اول راهی  سعی کن با چشم باز انتخاب کنی انشاالله خوشبخت بشی گلم 💖❤️

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️

بله من.الانم با شوهرم گاهی به مشکل میخورم ولی بنظر خودم این مشکلات طبیعیه و توی زندگی همه هستش

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

خداراشکر پس ب شوهرت فرصت اشنایی دادی درستع؟شمارع اینا رد و بدل کردید؟ اخع من خر از ترس بابام حتی میت ...

شمارمو داشت چون من تو کار چاپ بودم و قرار بود عکس بفرسته که چاپ کنم ولی کم کم دیگ سرحرفو باز کردو اینا منم فکر کردم چه پسر پرویی هست چون دیدمش تیپش لش بود گفتم این از این پسرای گلی و چتیه کارشو که انجام دادم بلاکش کردم ولی اون بیخیال نشد اومد مغازه دوباره به بهونه کار منم مجبور شدم از بلاک درش بیارم سه ماه طول کشید تا باهاش اوکی بشم وقتی شناختمش فهمیدم با اون چیزی فکر میکردم زمین تا اسمون فرق داره خیلی مرد خوبیه یه سال هم دوست بودیم بعدش ازدواج کردیم 

شمارمو داشت چون من تو کار چاپ بودم و قرار بود عکس بفرسته که چاپ کنم ولی کم کم دیگ سرحرفو باز کردو ای ...

هداراشکر عزیزم ک خوشبختی بزا منم دعا کن من از دست بابام رسما روانی شدم دلم میخاد یااون بمیرع یا من

دعام کن 

ببخشید شما ک گفتی جدا شدی از شوهرت

عزیزم ازدواج اولم بود حدود ۱۳ سال پیش ک ب جبر خانواده بود و خیلی بچه بودم و جدا شدم ، الان چند ساله ک ازدواج مجدد کردم😂 

میپرسیدی میگفتم دیگه اسکرین شات چرا گذاشتی😂

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️