2777
2789
عنوان

کیا هدفتون فرهنگیان یا موفقیت در کنکوره هر سوالی دارید جواب میدم

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 41 پست
از همین الان شروع کنفیلم آموزشی ببینتست زیاد بزنیازدهم و دوازدهم رو همه درساشو باید امتحان بدی ایجاد ...

چرا همه درسا ؟؟؟ فقط تخصصی هاس دیگه...

وای اون موقع انقد خواهرم گف کاش گوش کرده بودم انقدم درسم خوووووب بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من معدل سال اخرم کمه ، میتونم وارد دانشگاه فرهنگیان بگم؟

سال دوازدهم و یازدهم رو باید همه درساشو امتحان نهایی شرکت کنید و خیلی مهمه اصلا نصف قبولی نهایی ها هست معدلتون باید بالای18بشه تو امتحانای نهایی

سال دوازدهم و یازدهم رو باید همه درساشو امتحان نهایی شرکت کنید و خیلی مهمه اصلا نصف قبولی نهایی ها ه ...

یعنی میگید ترمیم معدل کنم؟

❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤
چرا همه درسا ؟؟؟ فقط تخصصی هاس دیگه...وای اون موقع انقد خواهرم گف کاش گوش کرده بودم انقدم درسم خوووو ...

نه عزیزم الان این قانون جدید هست

کنکور فقط تخصصی ها+منابع فرهنگیان 

امتحانات نهایی پایه یازدهم و دوازدهم هر سنی باشید و هر دیپلمی باید همه درساشو امتحان بدید و معدل بالای ۱۸کسب کنید

اگه اراده داشته باشید میشه

البته قسمت مصاحبه هم هست که خیلی مهمه

ولی اون دوتا شرط اولشه

شما دیپلم تونو سال جدید گرفتید؟اگه امتحان نهایی ندادید تو این دو سه سال باید نهایی شرکت کنید حتما

اره امسال گرفتم ،امتحان نهایی شرکت کردم ولی معدلم کمه به ۱۸ نمیرسه

البته بگم قانونی خاصی نیست که بگه معدلتون حتما باید بالای۱۸باشهولی طبق تجربه معدل باید انقد بالا باش ...

چه منابعی بخونم که تراز کنکورم عالی بشه