2777
2789

وقتی پیشمه میترسم یه کاری انجام بدم یا یه چیزی کثیف شه یا یه چیزی انجام بدم که عصبانی شه وقتی عصبانی میشه با چشماش بهم زل میزنه تند تند نفس میزنه فکشو جمع میکنه میدونید چی میگم؟خیلی میترسم ازش وقتی عصبانی میشه،یهو از یه مرد مهربون عاشق تبدیل میشه به هم چین کسی همش فک میکنم بریم سر زندگی یه لیوان ازدستم بیفته بشکنه یا یه چیز با ارزشی گم کنم چیکار میخوادکنه؟؟؟

چندماه پیش پیامهای خیانتشو تو گوشیش دیدم هرم کرد بخشیدم،حالا فهمیدم یه خط قایمکمی داره،بیرون میریم همش حواسم نیست بقیه دخترارو به وضوح میبینم داره نگاه میکنه بعد میگه لباسشون جلب توجه کرد من ب خودشون نگاه نکردم،از مهمونی فامیلی میایم بیرون حواسش هست زن کی یقش باز لباس کی استین نداشت کی شال نداشت،یه بارم تو مهمونی فامیلی حواسش نبود دیدم داره به دختر میز بغلی امار میده به روش اوردم گفت اون نگاه کرد من نکردم

گول شغلشو خوردم فک کردم نظامیه خیلی ادم امنیه میتونم بهش تکیه کنم جای من بودید چیکار میکردید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماها ازدواج میکنیم تا ضمن پاسخ به نیازهامون به آرامش برسیم ، نه اینکه از طرف بترسیم ویا تضادهای اخلاقیش مارو اذیت کنه!!

ضمنا شغل آدم‌ها تضمین اخلاق اونها نیست ، با آدم‌ها به امید تغییر ادامه ندید.

یادتون باشه راس هرم " من " هستم ، به خودت و خواسته‌هات احترام بزار.

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.