2777
2789

بچه ها من مشکل معده داشتم خیلی دنبال دکتر خوب گشتم تا اینکه با معرفی یکی از دوستای بابام رفتم پیش دکتر صدرالدینی و ایشون گفتن برای تشخیص دقیق تر باید آندوسکوپی انجام بدم و آندوسکوپی انجام دادم وخداروشکر الان مشخص شده که مشکل حادی ندارم و یکم معده ام زخم شده که باید یه دوره دارو بخورم تا خوب بشم و تو این مدت که دارو خوردم خیلی بهتر از قبل هستم واقعا خدا خیرش بده دکتر خیلی خوبی هستن و خیلی هوامو داشتن و از نظر هزینه باهام راه اومد

عزیزم من هم آندوسکوپی انجام دادم و اصلا دردی نداشتم و خداروشکر بعدش خیلی خوب بود واقعا خداخیر بده دکتر کلانی را واقعا دکتر خوبیه و از نظر هزینه ام خیلی باهام راه اومد . 

مطبش سمت مرزداران هست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من برای مشکل معده ای که داشتم باید آندوسکوپی انجام میدادم برای همین هم خیلی دنبال دکتر گشتم و با معرفی یکی از دوستام رفتم پیش دکتر طاهری و خداروشکر الان خیلی راضیم هم اینکه مشکل معده ای که داشتم برطرف شد و هم اینکه از نظر هزینه از چند جا پرسیدم خیلی باهام راه اومد و بهم تخفیف داد

بچه ها من مشکل معده داشتم خیلی دنبال دکتر خوب گشتم تا اینکه با معرفی یکی از دوستای بابام رفتم پیش دک ...

من هم دکتر صدرالدینی رو میشناسم واقعا دکتر خوبیه یکی از دوستام میگفت من مشکل معده داشتم یه دکتر رفتم الکی برام آندوسکوپی می نوشت ولی چیزی هم متوجه نمی شد بعد کلی پرس و جو رفت پیش دکتر صدرالدینی و براش آندوسکوپی کرد و بعد یه مدت درمان خوب شد و الان هم من رفتم پیش ایشون و مشکل معده دردی که داشتم آندوسکوپی کردم و خداروشکر الان خوب شدم و اصلا مشکلی ندارم 

واقعا خدا خیرش بده دکتر خوبیه 

من هم دکتر صدرالدینی رو میشناسم واقعا دکتر خوبیه یکی از دوستام میگفت من مشکل معده داشتم یه دکتر رفتم ...

من تازه اومدم این سایت چند نفر بهم دکتر صدرالدینی رو معرفی کرده بودن برای معده دردی که داشتم بعد به گفته اوناها رفتم پیش ایشون و با درمان های که برام انجام داد خداروشکر خوب شدم و اصلا مشکلی ندارم