2777
2789

سلام.

من معدل کارشناسی‌م الف بوده و میتونم امسال بدون کنکور ارشد بخونم، اما تاریخ زایمانم دقیقا آخر شهریوره، نمیدونم از پسش برمیام یا نه... از طرفی نمیخوام این فرصت رو از دست بدم و از طرف دیگه دوست ندارم برای بچه‌م کم بذارم...

کسی تجربه‌ی مشابه داره؟

واسه ارشد چقدر سخت میگیرن به دانشجو؟ 

ممکنه خودم یا بچه اذیت بشیم؟

بچه‌دار شدن مثل این است که بگویم: من به‌دنیا آمدم، مزه‌ی زندگی را چشیدم و آن‌قدر خوب است که ارزش تکثیر دارد💚🍃

شما یه بچه بی گناه رو وارد این دنیا کردی به نظر من اولیتتون باید فقط وفقط بچه تون باشه چون اون نوزاد با تمام وجودش به شما احتیاج داره. کاش قبل به دنیا اوردن بچه اول تمام کارای نا تمامتون رو انجام می دادید بعد بچه دار می شدید.

Once Upon a Time 
شما یه بچه بی گناه رو وارد این دنیا کردی به نظر من اولیتتون باید فقط وفقط بچه تون باشه چون اون نوزاد ...

خودمم اولویت اولم بچه‌مه، برای همین اینقدر دو دلم... میخواستم بدونم مثلا میشه دو ترم اولو مرخصی گرفت؟ یا کلاسا رو شرکت نکرد؟ که اگه کسی تجربه‌ای داره بهم بگم وگرنه خودم عمراااا آسایش و راحتی و تربیت بچه‌مو با چیز دیگه ای عوض کنم.

بچه‌دار شدن مثل این است که بگویم: من به‌دنیا آمدم، مزه‌ی زندگی را چشیدم و آن‌قدر خوب است که ارزش تکثیر دارد💚🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فك كنم تا دوسال ميتوني از امتيازت استفاده كني يعني اعتبار داره بازم از يوني سوال كن

جدی؟ 

وای اگه اینطوری باشه که خیییلیییی خوب میشه👌👌👌

خودمم اولویت اولم بچه‌مه، برای همین اینقدر دو دلم... میخواستم بدونم مثلا میشه دو ترم اولو مرخصی گرفت ...

من یکی از دوستام وقتی بچش کوچیک بود اومد دانشگاه. طفلی بچش با کلی خوراکی همیشه جلوی تلویزیون بود . خیلی سعی می کرد بهش برسه اما نمی شد الان یه بچه چاق و گوشه گیر داره که هر چی سعی می کنه درست نمی شه. مسئولیت بچه خیلی سنگینه دانشگاه رفتنم مسئولیت خودشو داره. در کل به نظر من بچه ات خیلی اذیت می شه چون واقعا بهت احتیاج داره.

Once Upon a Time 
من یکی از دوستام وقتی بچش کوچیک بود اومد دانشگاه. طفلی بچش با کلی خوراکی همیشه جلوی تلویزیون بود . خ ...

راست میگید...

حق با شماست. 

خودمم ترجیح میدم یه مادر تمام وقت باشم تا یه نصفه مامان و نصفه دانشجو🌹

به نظر من که خیلی حیفه اگر انصراف بدی، چون حداقل دو ترم می تونی مرخصی زایمان بگیری که تا اون موقع بچه ات می شه یکسال بعدش هم خدا بزرگه کم واحد بردار. بچه ها در مرتبه ی اول یک مادر شاد و سالم می خوانند و نه یک قربانی

به نظر من که خیلی حیفه اگر انصراف بدی، چون حداقل دو ترم می تونی مرخصی زایمان بگیری که تا اون موقع بچ ...

حرفتونو قبول دارم، خودمم خیلی حیفم میاد، اگه دو ترم مرخصی باشه که خیلی عالیه.

با این حال شرایط کار همسرنم طوریه که ممکنه سال بعد از اینجا متقل بشیم، اون وقت میشه نور علی نور😑😕😔