2777
2789
کوتاهه،نمیدونم شبا چیکارشون کنم با موی باز میخوابم چون نمیشه بستشون

با موی خیس نخواب ولی 

اگه تمام راه هارو امتحان کردی فایده نداشت برو مزو تراپی 

اگه جذبم شدی٬ مشکل از منه که جذابم🚶🏻‍♀️‍➡️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بعلت استرس دیروز کاکل کوتاه کردم جولو سرم بخصوص کم پشت تر شده قرار برم پی آر پی

پی آر پی تاثیر دارع؟هزینش خیلیه خیلیا گفتن تاثیر نداشت

ساعتی میزان اینی،ساعتی میزان آن.   یک نفس میزان خود شو تا شوی موزون خویش

دوتاآمپول هست ویتامینن هفته ای یه بار۶هفتع پشت سرهم بزن هم ریزش موهم کم پشتی موهاتوبرطرف میکنه قیمتی هم نداره من ۸۰تومن گرفتم ۶هفته پشت سرهم بزن هفته ای یه دونه نه اینکه هرروزبزنی اسمشووایساشوهرم بیادازش بپرسم بهش بگم اصلاهم مضرنیستوعوارض نداره هفته ای یکی ۶هفته تکرارکن موهات جون میگیرن فقط اگه نتیجه گرفتی دعام کن 

دوتاآمپول هست ویتامینن هفته ای یه بار۶هفتع پشت سرهم بزن هم ریزش موهم کم پشتی موهاتوبرطرف میکنه قیمتی ...

وایی عزیزم ممنونت میشن بگی اسمشو بهم♥️🙏🏻

سعی کنید اصلا به فولیکول ها آسیب نزنید تو نت سرچ کنید از سایت متخصصین مو بخونید

ببخشید چجوری آسیب نزنم

وایی عزیزم ممنونت میشن بگی اسمشو بهم♥️🙏🏻

اسم یکیش بیوتینه اون یکی رونمیدونم بایدشب ازشوهرم بپرسم میتونی درباره آمپولایی که میگم تحقیق کنی بعدش بزنی واقعامعجزه میکنه 

من کلی ازمایش دادم و سونو...هیچ مشکلی نداشتم اما بشدت موهام کمپشت شده ک هم استرس هم حمام کردن زیاد نابودش کرد قرصم خوردم امپول زدم و دکترم رفتم فایده نداشت کف سرم مشخصه😩