2777
2789
عنوان

خونه تکونی قبل زایمان انجام دادین

215 بازدید | 21 پست

استراحت مطلقم و دست تنها

برا عید تمیز کردم بعدش باردار شدم سخت و پر ویار 

خونریزی و انقباض خلاصه کلا خوابیدم در حد خیلی کم تمیز کردم 

حالا میگم قبل زایمان تمیز کنم

۲۵ تا ۳۰ اذر زایمانمه

شوهرم دو سه روزی هست کمکم میگم سنگینا بمونه برا اون موقع که تموم بشه

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نکن تو رو‌خدا با خودت این کارو. بگو ینفر بیاد دو سه روز خونتون کاراتو بکنه 

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

من بهمن ماه فهمیدم حامله ام با وجود خونریزی خونه تکونی کردیم با مامانم 

سی شهریور زایمان کردم قبلش باز تمیز کردم نه به شدت کارای عید ولی تمیز کاری داشتم

دیگر تنها،گریه حالم را می داند...از عشق،دلتنگی هایش می ماند...                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی به نظرت در حده داخل کشو و کابینت اینا رو تمیز کنم ضرر داره

اصلا کار نکن خدای نکرده اتفاقی برای بچت بیفته یه عمر پشیمونی داره یه عمر وقت داری کشو و کابینت مرتب کنی لطفا مراقب بچت باش

با افتخار چادری ام

کسی رو ندارم چه کنم

کارگر بود منظورم‌. یا از شرکت های خدماتی یا بپرس از اطرافیان یه مورد اعتماد معرفی کنن بهت 

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

عزیز کارگر بیار الان دیگه هیچ کس از اطرافیانم به شهصه خودشون تمیزکاری نمیکنن شما پاشی با شکم پر استراحت مطلق خونه تمیز کنی !؟ مگه عقلت کم باشه والا 

ول کن به یه خانمه پول بده بیاد یه دستی بکشه تمااام