2777
2789

یچیز ساده و بی منظور میگی چجوری میپرن به آدم:)) 

یعنی تو دنیای واقعی چه شکلین

برنامه میلی مورد تایید رسمی هست،اگر با کد دعوت نصبش کنید میتونید هدیه بگیرید و به حساب بانکیتون واریز کنید. کد دعوت: milli-s8mom

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موافقم تو دنیای واقعی هم حتما عصبی و وحشی و بی فرهنگ و بداخلاقن 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

اره دیدمحال درونی خرابههیچ ربطی ام به حرف طرف مقابل نداره ،ادما طبق حال و احوال خودشون جواب میدن

پس هرچی سرشون اومده حقشونه:)) 

برنامه میلی مورد تایید رسمی هست،اگر با کد دعوت نصبش کنید میتونید هدیه بگیرید و به حساب بانکیتون واریز کنید. کد دعوت: milli-s8mom

اینجا یسری ها خیلی بداخلاقن 

دیروز دیدم ی دختره تاپیک زده که دوست دارم ازدواج کنم و فلان 

تاپیکش قفل شده بود 

رفتم تو یه تاپیک دیگه اش از سر دلسوزی بهش پیام دادم گفتم برا حل شدنت مشکل ازدواجت به ایت الله جاودان پیام بده 

بعد اومد کلی طلبکار من شد که تاپیکم رو خراب کردی و...

من باهاش بحث کردم گفتم من قصدم کمک بود ، تو طلبکار شدی؟

اخرش گفت تو دلت سیاهه و چیزای دیگه

واقعا ادم تعجب میکنه اینجور کاربرا رو میبینه حتی به کسی که خواسته بهش کمک کنه هم پرخاش میکنن

درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود؛حتی شما دوست عزیز🌹

اینجا یسری ها خیلی بداخلاقن دیروز دیدم ی دختره تاپیک زده که دوست دارم ازدواج کنم و فلان تاپیکش قفل ش ...

وقتی تاپیکو میکنه دوست نداره کامنتی راجب اون موضوع بمونه 

کارش درست نبوده اگه بی احترامی کرده

وقتی تاپیکو میکنه دوست نداره کامنتی راجب اون موضوع بمونه کارش درست نبوده اگه بی احترامی کرده

همه تاپیک هاش قفل بودن تقریبا 

فقط تاپیک آخرش باز بود که من اونجا راهنماییش کردم 

بعدم خودش میگفت چرا تو همون تاپیک بهم نگفتی ؟

در حالی که  تاپیکش قفل بود 

من خودم اگه یه نفر بهم قصد کمک داشته باشه ازش تشکر میکنم نه اینکه طلبکارش بشم 

درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود؛حتی شما دوست عزیز🌹