2777
2789
عنوان

بارداری دوم

89 بازدید | 18 پست

خانم ها اگه موقعیت مالی و امه جی خوب باشه حاضرید برای بارداری دوم تو سن ۳۵ سالگی اقدام کنید احساس نمی کنید دیر شده باشه اختلاف سنی با فرزندتون زیاد باشه یعنی وقتی ۸۰ می شید اون ۴۵ ساله است 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رو شکر .فکر ولم نمی کنه دوست داشتم حداقل ۵ سال زودتر باردار می شدم همش خودمو سرزنش می کنم

عزیزم ما الان مادر 45ساله داریم که بچه اولشو تازه زایمان کرده بسه دیگع دیونه میشی میوفتی تیمارستان بچه هات خدا میدونع میوفتن دست کی

[QUOTE=400451682]بله 35 ک دیر نیست[/QUOTE اولش فکر می کنیدیر نیست ولی وقتی به اختلاف سنی نگاه می کنی دیر حساب می شه نسل قدیم زیر دهه ۲۰ مادر می شدن کلی با بچه هاشون کیف می کردن 

عزیزم ما الان مادر 45ساله داریم که بچه اولشو تازه زایمان کرده بسه دیگع دیونه میشی میوفتی تیمارستان ب ...

اخه انتخاب من نیست اون موقع هم که باردار شدم اصلا به این موضوع فکر نمی کردم بهدا پر رنگ شد 

😭😭😭😭😭😭بقران ادم 40ساله از پس خودش برمیاد نگران نباش باورت میشه از، وقتی این تاپیکو میزنی منم ب ...

به خدا نمی خواهم اذیت کنم اما خوب دیوانه شدم ۴۰ ساله از پس خودش بر می یاد وبی خوب هنوز زوده برای بی مادری به نظر من آدم تا اخر عمر مادر می خواد اما دیگه دهه ۵۰ عاقل و بالغ شده