2777
2789
عنوان

کسی که زیاد ارایش میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 42 پست
به نظر من اشکالی ندارهمن چون افسرده هستم آرایش حالمو بهتر میکنه ربطی هم به جلب توجه نداره

دقیقا منم وقتی ارایش میکنم حالم خوب میشه

|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊" [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]

والا الان خیلیا ارایش میکنن و غلیظ ..چیز عجیبی نیستخوشم میاد از دیدن زیبایی های دیگران بر علیه هم جن ...

حتی توی دلتم چیزی رد نمیشه 

|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊" [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آرایش غلیظ برای این مکانها مناسب نیست .اینی که شما گفتی غلیظ نبود

خب پس غلیظ چیه 

اگه بصورت لایت باشه ملایمه .بعد اینکه الان رژ لب رژگونه که همه جا میزنن حتی مراسم ختم یه جورایی عاد ...

ببین من کرم میزنم و پنکک 

ریمل و خط چشم نمیزنم کلا ندارم اصلا چون مژه میکارم

رژگونه صورتی

رژنود قهوه ای شکلاتی طور بعد چندبار پاکش میکنم که چربیش بره و کم بشه

تو مژه پلک پایینم یکم با براش باریک سایه میزنم که یه حاله تیره بیفته

پشت پلکمم قسمت انتهایی سایه تیره میزنم

من هر وقت خیلی حالم بده آرایش میکنم اینطوری انگار حال بدمو پشت وسایل آرایش قایم میکنم

همسرمم اینطوری میپسنده میگه اینطوری حس میکنم از زندگی راضی هستیو خوشحال

به کسی مربوط نیست راجبع آرایش کسی فکری بکنه

اونا از کجا میدونن من چه مشکلاتی رو پشت سر گذاشتم

من هر وقت خیلی حالم بده آرایش میکنم اینطوری انگار حال بدمو پشت وسایل آرایش قایم میکنمهمسرمم اینطوری ...

منم دقیقا همینم به خدا ارایش دلخوشیم تو این حال بدیاست

منم دقیقا همینم به خدا ارایش دلخوشیم تو این حال بدیاست

بعد شاید مسخره باشه ولی من خیلی دوس دارم پیش خانوما و دوستام مرتب و زیبا به نظر بیام حالا هر کجا که میخواد باشه

زیادی کمالگرا هستم

حتی توی دلتم چیزی رد نمیشه

نه عزیزم

این طرز فکری که شما داری بخاطر چیزاییه که از بچگی دیدی یا حرفای اطرافیانته که از بچگی راجب اینجور آدما زدن و گفتن کسی که زیاد به خودش برسه مشکلی داره و یه جای کارش میلنگه.. طرز تفکرات جهان سومی..

منم آدم این مدلی اطرافم زیاد دیدم ولی از ی جا بعد نذاشتم ذره ای فکراشون روم تاثیر بزاره 

با خودم گفتم تاحالا شده کسی بگه چرا فلان مرد زیاد به خودش میرسه؟ نه تازه مادرش و خانوادش غش و ضعف میکنن واسش پس چرا باید یه زن همیشه قضاوت بشه و بهش ننگ زده بشه؟

آرایش مثل یه هنره روی صورت 

یکی کم انجامش میده یکی زیاد

کاری با آدمای مورد داری که ارایش زیاد میکنم ندارم 

اونا ذات خودشون خرابه و ربطی به ارایششون نداره ✨️😂

پیرینسس🎀🤍