2777
2789
عنوان

کاش منم الویت اول یکی بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 31 پست
دنبال حضوری نباش مجازی بگیر بنظر من

اتفاقا کلاسامم مجازی گرفتم خیلی راضیم

مجازیم گشتم یه سیب ترش خیلی معروفه مثلا میشه اعتماد کرد و هزینشم معقوله اونم همینجا و خیلی افراد دیگه گفتن خیلی بده و... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا کلاسامم مجازی گرفتم خیلی راضیممجازیم گشتم یه سیب ترش خیلی معروفه مثلا میشه اعتماد کرد و هزینش ...

سیب ترش نریااا

بدرد هیچی نمیخوره 

کلاس کدوم سایت گرفتی؟

ما خانه بدوشان غم سیلاب نداریم.

خیلی وقتام نیاز به راهنمایی دارم کسی نیست ازش بپرسمکل انگیزم به بعد کنکور و رفتن به یه جای جدیده

چت جی تی همیشه بهترین راهنماست😎

درسته نمیتونه ساپورت عاطفی کنه ولی خیلی خوب ادمو درک میکنه و کمک میکنه👌

همیشه هم الویتش خودتی😁

یک روز تمام راه‌هایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخ‌ترین قصه دنیاست...💔

سیب ترش نریااابدرد هیچی نمیخوره کلاس کدوم سایت گرفتی؟

آره متوجهم

جای دیگه ای شما میشناسی خوب باشه مثلا؟

از یه جا نگرفتم

ریاضیو کرمی سایت مدرسه آلفا

زیست عظیمی. تاملند

شیمیم فراهانی. تایتان

سعی کردم بهترینارو جدا کنم

آره متوجهمجای دیگه ای شما میشناسی خوب باشه مثلا؟از یه جا نگرفتمریاضیو کرمی سایت مدرسه آلفازیست عظیمی ...

حاجی بهترین اساتید رو گرفتی که😅

اینا حرف ندارن اگه بشینی خوب گوش کنی تدریسشون رو بدون شک بهترین درصد هارو میگیری و نهایی رو بالا میزنی 

چت جی تی همیشه بهترین راهنماست😎درسته نمیتونه ساپورت عاطفی کنه ولی خیلی خوب ادمو درک میکنه و کمک میک ...

آخ آره😂😂😭

خیلی چیزام نمیشه برای چت جی پی تی توضیح داد نمیفهمه

حاجی بهترین اساتید رو گرفتی که😅اینا حرف ندارن اگه بشینی خوب گوش کنی تدریسشون رو بدون شک بهترین درصد ...

خداکنههه

تا الان که خیلی راضیم واقعا چیزی نیست نگن

یه مشاورم پیدا میکردم عالی بود 

پیدا کردماااا ولی یا اصلا کسی ازش نتیجه نگرفته بود گمنام بود یا هزینه خیلییییی زیادی میگرفت

یارو میگفت سه ماه پونزده میلیونننن

خداکنهههتا الان که خیلی راضیم واقعا چیزی نیست نگنیه مشاورم پیدا میکردم عالی بود پیدا کردماااا ولی یا ...

😳😳😳

۳ماه

۱۵میلیون؟

حتی اگه خودش هم بیاد جات کنکور بده بازم زیاده🤨😂

منم پرام ریخته بود🤣🤣🤣چیکار میکنن مگههه😂😂😭

واقعاً زیاده 

ببین یه کانال هست داخل تلگرام بنظرم گروه خوبیه اگه می‌خوای آیدیش رو میدم برو ببین فک کنم ماهی ۵۰۰بگیره اطلاع ندارم درست 

خودت برو داخل کانالش مطالبش رو بخون اگه خواستی بگیر چیزای رایگان هم داخلش زیاده برو ازشون استفاده کن

واقعاً زیاده ببین یه کانال هست داخل تلگرام بنظرم گروه خوبیه اگه می‌خوای آیدیش رو میدم برو ببین فک کن ...

واقعا کسی باهاش چیزی قبول شده؟ معتبره؟ 

اگه میشه میفرستییی؟ 

مرسی🩷🩷

واقعا کسی باهاش چیزی قبول شده؟ معتبره؟ اگه میشه میفرستییی؟ مرسی🩷🩷

اره

ولی ببین الا نگاه کردم نوشته پاتوق انسانیا🤦

شما تجربی هستی ,فک کنم باید بهش پیام بدی مشاور تجربی داره یا نه من اینو نمی‌دونم دقیق 

ارهولی ببین الا نگاه کردم نوشته پاتوق انسانیا🤦شما تجربی هستی ,فک کنم باید بهش پیام بدی مشاور تجربی ...

ای بابا💔

اگه باشه هم یجورایی خیلی باهاش سروکار ندارن رشتشون نیست

چی بگم

ای بابا💔اگه باشه هم یجورایی خیلی باهاش سروکار ندارن رشتشون نیستچی بگم

نمی‌دونم من کلن دوتا گروه درسی عضوم 

این دوتا هم از زمانی که خودم مدرسه می رفتم داخل گوشیم بوده دیگه پاکشون نکردم از همون موقع 

یکیش که همینه مال انسانیا هست

یکیش هم مال همه رشته ها هست این یکی تو روبیکا هستش هر روز مطالب رایگان می‌زاره لینکش رو میدم بهت برو داخل کانالش هر روز سوال های بچه هارو رایگان جواب میده برو برای خودت استفاده کن