2777
2789
عنوان

قابلمه روحی

216 بازدید | 17 پست

دیروز نوشته بود تو اینستا هیچکدوم از قابلمه های نه تفلون خوبه نه مس نه روی که الان از جنس الومینیوم سرطان زا فلانن امروزم دیدم نوشته که بطری پلاستیکی استفاده نکنید سرطان زا خب پس چرا تولید میشه اخه چیکار کنیم دیشب تا صبح خوابم نبرد استرس دارم الانم 

مگه تازه اینا رو شنیدی ؟

حداقل پونزده ساله شایدم بیشتره که میکن بطری پلاستیکی استفاده نکنید 

آب معدنی که تو بطری پلاستیکی هست و میمونه استفاده نکنید 

قابلمه تفلون مواد داره و پیرکس استفاده کنید 

هوا آلوده است سرطان زا هست روغن های سرخکردنی سرطان زا هستن 

روغن نباید زیاد داغ بشه سرطانزا هست 

رعایت خوبخ اما دیکه تا یک حدی میشه بقیه اش رو باید بیخیال بود 

مامان من آنقدر حساس بود بیست سال پیش رفت قابلمه پیرکس گرفت نتونست آشپزی کنه رفت قابلمه لعابی گرفت که میگفتن سالمه بازم نتونست 

آخر رفت قابلمه استیل گرفت بازم سخت بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ظروف پلاستیکی کمتر استفاده میکنم بخاطر خطر ورود میکروپلاستیکها به بدن. رفتم از این شیشه ای در دارها خریدم.لگن و آبکش و قمقمه بچه هم استیل استفاده میکنم.

ظرف پیرکس میترسم بشکنه سرگاز.زودپز هم آلومینیوم بود گذاشتم کنار گفتن آلزایمر میاره.

قابلمه استیل بگیر...برای نگهداری اب هم ظزف شیشه ای بگیر

اب نگه نمیدارم ولی ابغوره و اب لیمو تو ظرف پلاستیکی ماست میگیری توظرف پلاستیکی هرچی بگیری تو ظرف پلاستیکی

قابلمه روحی از جنس روی هم هست ولی باید بگردی پیدا کنی مامان من از یه ماشینی دوره گرده خریده شانسی.

ولی قابلمه سالم میخوای استیل یا پیرکس استفاده کن. گرانیت هم خوب مراقبت کنی خط و خش نندازی توش خوبه.

واقعا حالم بده بخاطر عزیزانم میترسم

هیچی نمیشه ببین بهواییم رعایت کنیم واقعا دیگه نمیشه زندگی کرد،من خیلی وسواسی و حساس بودم توخونه مراقب بچهامم ولی مدرسه رو چیکار کنم فکروخیال داشت روانیم میکرد دیگه کم کم بیخیال شدم

اب نگه نمیدارم ولی ابغوره و اب لیمو تو ظرف پلاستیکی ماست میگیری توظرف پلاستیکی هرچی بگیری تو ظرف پلا ...

من هر چی تو ظرف پلاستیکی میارم خونه سعی میکنم بریزم ظرف شیشه ای یا پیرکس.ولی گاهی نمیشه.

من به مامانم اینام میگم ولی اونا زیاد گوش نمیدن میترسم

قدیم پلاستیک کمتر بود و همه تو ظرف شیشه ای رب گوجه و آبغوره و آبلیمو و ترشی نگه میداشتن بیماری هم کمتر بود.براشون بطری های شیشه ای بخر و بده مادرت استفاده کنه. گاهی پیش میاد آب معدنی بخوریم ولی همیشه سعی میکنم از خونه آب ببرم.هر چند الان زندگیمون با پلاستیک گره خورده مخزن  آب و آبسرد کن یخچال و آب تصفیه هم پلاستیکه ولی جنس بهتر.