2777
2789

دکترتو عوض کن اگه میخوای بچت شیر خودتو بخوره

تند تند شیر خشک بدی دیگه سینتو نمیگیره

چیزای مقوی بخور

شیرت جون دار شه

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چند روز کله پاچه اگه بتونی بخوری خیلی شیرو‌زیاد می‌کنه..استاد طب اسلامیمون میگه زنی که کله پاچه چند روز بخوره حتی آب کله پاچه با لیموترش فراوون می‌تونه سه تا بچه ارو شیر بده..روزی یه قاشق کاچی ، یا خوردن شیر شتر خیلی تقویت کننده است ، انشالله موفق باشی، شیر خشک طبعش سرد و خشکه..

از شیر خشک نان متنفرم میدادم بچم یبوست شد الان ۷ روزی یه بار شااید شکمش کار کنه همش میگم کاش برمیگشت ...

آره این مشکل رو داره

خودم اپتامیل میدم راضی ام

فقط نان رو زیاد میشنوم تپل میکنه

برا یبوست حتمااااا هر یکی دو روز به بار روغن گلیسیرین بربز تو مقعدش

...‌‌ به غذا خودردن بیوفته بهتر میشه دفعش

خدایا فقط از تو یاری میطلبم.پناهم باش  
عزیزم چند روز کله پاچه اگه بتونی بخوری خیلی شیرو‌زیاد می‌کنه..استاد طب اسلامیمون میگه زنی که کله پاچ ...

چه نکته خوبی گفتی دخترم گوارشش مشکل داره خیلی از روزی که شیر خشک نان دادم یبوست شد صد تا دکتر رفتم دیگه شکمش عادی کار نمیکنه

قبلا که شیر خودم میخورد همش بدنش گرم بود الان نه

کله پاچه دیروز خوردم سینه هام پر شد

آره این مشکل رو دارهخودم اپتامیل میدم راضی امفقط نان رو زیاد میشنوم تپل میکنهبرا یبوست حتمااااا هر ی ...

خدا از دهنت بشنوه الان دیگه منو فرستادن پیش جراح شب و روزم گریه هس 

چه نکته خوبی گفتی دخترم گوارشش مشکل داره خیلی از روزی که شیر خشک نان دادم یبوست شد صد تا دکتر رفتم د ...

عزیزم یه چیز دیگه ای هم که استاد طب اسلامیمون میگه هفته ای دو لیوان دمنوش برگ شنبلیله و انجیر..این شیر رو دوبرابر می‌کنه..

عزیزم یه چیز دیگه ای هم که استاد طب اسلامیمون میگه هفته ای دو لیوان دمنوش برگ شنبلیله و انجیر..این ش ...

عزیزم نخودآب با گوشت هم خیلی مقوی هست...

خودتونم فراموش نکنید حتما چند شیره روزی دو قاشق حداقل بخورید..سویق کامل برای خودتون...پودر سنجد برای استخوان هاتون.. خلاصه خودتونم تازه زایمان کردین خیلی مراقبت کنید انشالله بنیه اتون قوی باشه