2777
2789
عنوان

اگر شوهرتون بهتون پول بده بازم میرید سرکار

| مشاهده متن کامل بحث + 705 بازدید | 75 پست

مثلا چقدر بهت ماهیانه میده؟

من به شخصه همسرم جیزی بخوام میخره ولی ماهیانه‌ای که میده برام کافی نیست و دوست هم ندارم بهش بگم برام پول بزنه...

واقعا انگیزه اصلیم در حال حاضر برای ادامه درس و کارم انگیزه مالیه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مجردم 

اما جوابم مثبته

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

برو پولتو پس انداز کن برای خودت .همسر منم پول میده اما خسته کننده شده بود خونه و باشگاه .الان ۳ماهی هست میرم سرکار 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

مثلا چقدر بهت ماهیانه میده؟من به شخصه همسرم جیزی بخوام میخره ولی ماهیانه‌ای که میده برام کافی نیست و ...

بستگی به خرجم داره 

من یک کارت بلو دارم چدن شوهرم بازاریه تمام پولاش توی  حساب بلو منه 

همراه بانکش دست منه خود کارت فیریک دست شوهرم 

هرچقدر بخوام خرج میکنم 

کاربری دست ۲ نفر بوده و هست دوستان 
نه شرایط بچه رو نداریم

ببخشید میشه بپرسم چرا 

آخه شما میگی اخلاق شوهرم خوبه مشکل مالی نداریم خودمم بیکارم 

درسته شرایط جسمی و آمادگی روحی روانی هم مهمه ولی خب...

❌️لایکم نکنید لطفا❌️
باشگاه ،استخر ،کلاس هنری و...چطور

کلاس اینارو ک‌علاقه ندارم 

باشگاه رو تو فکرش بودم برم 

استخرم سرمایی ام تیو زمستون زود سرما میخورم 

کاربری دست ۲ نفر بوده و هست دوستان