2777
2789
عنوان

توی چاه خونه کلی دعا پیدا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 26 پست
راهی وجود داشته که این دوماه دعا وارد چاه بشه ؟

بله چون خونه ای که داریم تعمیر میکنیم بخشیش خانواده همسرم توش میشینن و به اون قسمت که واسه ما هست دسترسی داشتن، ما به خاطر تعمیرات اونجا نیستیم و یه جای دیگه زندگی میکنیم

من جایی خوندم واسه امام زمان نامه می نویسن و میتدازن توی چاه تا برسه به دست نایبان.و اونها به دست ام ...

اون چاهی که شما میگی، هر چاهی نیست، یه چاهه تو مسجد جمکران که بصورت نمادین مردم از قدیم نامه مینوشتن مینداختن اون تو 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله چون خونه ای که داریم تعمیر میکنیم بخشیش خانواده همسرم توش میشینن و به اون قسمت که واسه ما هست دس ...

پس شاید  دعا هارو دربیارید بهتره تا افسوس نخورید دراینده

لایک نکنید .توروخدا 
حتی اگر چاه اب تمیز هم باشه بخدا سنگینی وحشتناک میاره اون طلسمات منیکه ۸ ساله انواع و اقسام دعا و طل ...

منم همینجوریم 

هرکار میکنم باطل نمیشه 

اصلا ی وضعیتی داریم توخونه انقدر که حسودن مردم 

هیچی هم نداریم بخدا 

خیلی پولدارم😅
اون چاهی که شما میگی، هر چاهی نیست، یه چاهه تو مسجد جمکران که بصورت نمادین مردم از قدیم نامه مینوشتن ...

کتابی که می گم خیلی قدیمی بود.ازین کتاب کاهیا.گفته بود چاه اب پاک و قابل اشامیدن.اون زمان که این کتابه رو نوشتن جمکرانی نبوده

گلم منم از مادرم شنیدم ک میگف اگ دعا اینا پیدا کردید 

کمی سرکه و نمک با آب مخلوط کنی بریزی باطل میکنه 

. ڪوک⌚️ 'قَلبــــم' را به وقت 'طُ♡' تنظیــم کردم ...🌱♥️️