2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فرض کن ۷ تا جاری هستند مادرشوهر پدر شوهر برای عروس کوچیکه خونه شون رو زد بنام پسر و عروسشون۲تا ماشین ...

خدالعنتشون کنه یعنی باجادو جنبل؟😳

ولی باد اورده رو باد میبره هاااا.

به چشم خودم دیدممممم

یادمه ۱۷ ساله بودم بابام بهم گفت من که پدرت هستم حتی اگر برات خرج کنم برات تصمیم هم میکیرم برای لباس ...

دخالت و که دارن چه خرج بکنن چ نکنن

پس همون بهتر ک کمک پسرشون کنن عروس کمتر باش فشار بیاد

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

ایشون همونیه که پدرشوهر انتخاب کرده نه شوهر برای همین اینجوری میگه

منو شوهرمم هیچکس کمکش نکرد هیچکس هرچی داریم ازخودشه تو بگو 1جفت جوراب بخدانه هی. میگفتن جشن بگیر اینجوری نمیشه انگار شوهرم. رو بانک نشسته بودتاالانم همینه فقط توقع دارن 1بار کمک نکردن

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
دخالت و که دارن چه خرج بکنن چ نکننپس همون بهتر ک کمک پسرشون کنن عروس کمتر باش فشار بیاد

نه خانواده همسر من دخالتی نداشتن همینطوز خانواده خودم نسبت به عروسا 

در کل شما با پسر ازدواج میکنید یا پدرش ؟؟

خیلی از خانواده ها شرایط مالی ندارن کمک کنن

دخالت و که دارن چه خرج بکنن چ نکننپس همون بهتر ک کمک پسرشون کنن عروس کمتر باش فشار بیاد

نه اصلا اینجوری نیست 

من دارم میبینم همین خانواده شوهر خودم تو زندگی برادرسوهرم چون خرج کردن چقدر بیشتر دخالت کردن اما تو زندگی من کلمه ای حرف نزدن 

برادرشوهر بزرگم پسرش ازدواج کرده صفر تا صد زندگی پسرش از خونه و ماشین و کار و عروسی و حتی لباس زنش رو برادرشوهرم پول داده  خیلی دخالت میکنه تو زندگیشون 

شوهرم میگفت همینه دیگه وقتی پسری مستقل نیست پدر خرج بکنه معلومه نظر میده منم اگر خرج بچه مو بدم دخالت میکنم من چون مستقل بودم به تو کسی حرف نزد 

بینهایت فرق داره تو فامیل خودم هم میبینم حتی خانواده ام 

ایشش 😒مثل دختر خاله من پدرشوهرش پولداره مینازه به پول پدر شوهرش اینطوری کردم اینجوری کردم حسود نیستم ها  شکره خدا ۵روزه بچه دار شده به من میگه تو چرا نمیذاری بچه دار بشی ۴سال عروسیت شده بچه دار نمیشی مشکل از کدومتونع یا بابام اینو برام خریده خونمون کم مونده تموم بشه میریم تو یه ماه دیگه خونمون منم فقط میگم خداروشکر آخه یکی بگه به توچه من مستاجرم‌ بچه ندارم 😮‍💨😏😏😏😏

بخدا نامزد هم که بودیم همسرم کار میکرد پدرش بجای کمک پولشم ازش می‌گرفت

حالا پدرشوهر من خداوکیلی محتاج نبود ولی همسرم بی رویه خرج خانوادش میکرد .هرچی پدرشوه م چشم و دل سیر مادر شوهروجاری تیغ زن😂

حالا حساب کن ۵ سال قبل ازدواجمون چقدر خرج کرده بود بعد من تودوران عقد میدیدم چقدر هزینه میکنه چون ادم خسودی نیستم میکفتم بیخیال خدا بهمون بیشتر میده.

باور کن سال اول عقدمون پدرشوهر و شوهر من  پول گذاشتن روی هم واسه مادرشوهرم روز مادر ی پلاک زنجیر گرفتن بالای ۲۰ گرم🤕😂😂

بعد واسه من ی النگو ۵ گرم😐