2777
2789
بخدا نامزد هم که بودیم همسرم کار میکرد پدرش بجای کمک پولشم ازش می‌گرفت

دقیقااااا

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پدرشوهرم همه کار کرده باز ی سال و نیم تو عقدم 🤣🤣🤣

شما دیگ چرا😂

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

بخدا نمیرسه خرج خیلیه

اگه اینو اونایی که میپرسن کی عروسی میکنی بفهمن دنیا گلستون میشه 

حالا ی ذره صبر کن همه کسایی که بجای شوهر ، پدرشوهر انتخاب کردن زیر تاپیکم فشاری میشن😁

فرض کن 

۷ تا جاری هستند 

مادرشوهر پدر شوهر 

برای عروس کوچیکه 

خونه شون رو زد بنام پسر و عروسشون

۲تا ماشین خریدن برای پسر و عروسشون 

زمین خریدن برای پسر و عروسشون 

۸۰۰گرم مادرشوهره طلا داشته همه رو داده عروس کوچیکه اونم فوری رفته توی جاساز خونه ننه ش قایم کرده

کارت مستمری بازنشستگیشون رو داد پسر و عروس کوچیکه

راحت و ناناس زندگی کنن و فخر فروشی کنند 

زنیکه ی پتیاره ی گدا گشنه ی هیچی ندار 

پاشده اومده به جاری های دیگه ش طعنه میزنه شما چرا همتون چرا مستاجر هستید؟!،

چرا ماشین ندارید؟!

چرا شوهراتون بی عرضه ست 

خونه ش رو کرده هتل برای خانواده ی گشنه ی خودش 

طعنه میزنه به دیگران

عروس کوچیکه خودش و ننه ش و فک فامیلاشون همه دعانویس و جادوگرند 

فرض کن ۷ تا جاری هستند مادرشوهر پدر شوهر برای عروس کوچیکه خونه شون رو زد بنام پسر و عروسشون۲تا ماشین ...

پشمام..

کاش یکی میزدی تو دهنش 😐🤕

متاسفانه این آدما زیادن همین تاپیکو ببین

یعنی اگر پدر شوهر پولدار نباشه انتخاب درست نیست؟ مگه چند درصد جامعه پولدارن خب بقیه همگی باید مجرد ب ...

والا اونا دیگ با پدرشوهر ازدواج کردن

به هیچ عنوان

بعضیا عادت دارن حرف رایگان زیاد بزنن ولش کن😉

عروس دایی همسر منم خونه ۱۲۰ مترشو باخونه ۸۰ متری من مقایسه میکرد پز میداد، میخواستم بگم والا باهر چی بدست اوردیم بازحمت و تلاش خودمون بوده مثل شما پدر شوهر شارلاتان و کلاهبردارند اشتیم واسمون خونه بخره دوباره شیطونو لعنت کردم و سکوت کردم😂😂

مثل خودمی منم بعد چهار سال بدون عروسی آمدم خونم

عزیزم❤️

بعضیا عادت دارن حرف رایگان زیاد بزنن ولش کن😉عروس دایی همسر منم خونه ۱۲۰ مترشو باخونه ۸۰ متری من مقا ...

دقیقاااا منم هی میخوام بگم