الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم گردو و آسیاب کن بعد پیازم آسیاب کن خیلی ریز بعد اول پیاز و تفت بده تا سبک بشه بعدش گردو و تفت بده کمی از خامیش گرفته بشه بهش آب سرد اضافه کن با یخ رب انار برای مزه ش هر طور دوست داری اضافه کن اگه ترش دوست داری زیاد بریز اگه ملس دوست داری کمبریز رب آلوچه هم برای رنگش هستش اون وبه خودت بستگی داره چشمی ببین اضافه کن زرد چوبه ونمک زیر گاز و زیاد کن بزار قل که خورد کم کن جدا مرغ و بزار بپزه سرخش کن به فسنجون اضافه کن بزار دو تا سه ساعت بپزه هرزگاهیذچند تیکه بهش یخ اضافه کن تمام.
بستگی داره چه جور فسنجونی بخوای هرکی یه جور میپزه ما شمالیها ترش میخوریم با مرغ درست میکنیم مثلا یه همسایه داشتم یه بار فسنجون داد گردوش سابیده نبود قشنگ میخوردی میرفت زیر دندونت مرغ ریش شده ریخته بودن شیرین بود به ذائقه ما جور در نمیومد اصلا
❤خـدایقشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
۴۵۰گرم گردو۴۰۰گرم گوشت چرخکردهپیاز ۱عددنمک و فلفل به میزان لازمزعفران دم کرده۱ قاشق غذا خوریرب انار ...
اول گردوهارو آسیاب میکنی و با حرارت خیلی کم تفت میدی تا بوی خامی گرفته بشه بعد آب اضافه میکنی زیاد اضافه نکنی میزاری دوساعت روی حرارت خیلی کم بعد چنتا یخ اضافه میکنی میزاری باز یه ساعت با حرارت خیلی کم تا روغنش دربیاد و رب انار و بسته به طعمی که خودت دوس داری داشته باشه اضافه میکنی بعد پیاز و چرخ میکنی آبشو میگیری با زعفرون و نمک و فلفل ورزش میدی و قلقلیش نیکنی و توی روغن همه جاشو سرخ میکنی و میریزی توی فسنجون میزاری با در باز و حرارت خیلی کم ی ساعت بمونه بعد اگه نمک دوس داشتی اضافه میکنی و آمادست