2777
2789

بچه ها من یک ماه پیش یه کنسرتی رفتم که فیلمبردارش لحظه اول واسم اشنا اومد و همون اول چشمم رو بازم گرفت و از اول تا اخر نفهمید خواننده چی خوند😭😭😭 و بعدا کم کم یادم اومد که 4 سال قبل از طریق فالور مشترک پیجش واسم پیشنهاد شده بود و منم اونموقع چک کرده بودمش

زور زدم تا اسم و فامیلیش یادم اومد و رفتم پیجش رو باز پیدا کردم با اینکه پیج با اسم خودم ندارم دو سه ساله

منم کارمند یک جایی هستم که از شانسم ردیفمون جلو بود و خیلی استرس راپورت دادن و پخش شدن فیلمام رو داشتم چون سی کیلو ارایش داشتم

توی پیجش ایدی کانال تلگرامش بود به این بهونه رفتم توی کانالش و آیدیشو پیدا کردم و به این بهونه پیامش دادم😭😭😭

کسی هس بقیشو بگم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوشتم سلام ببخشید فیلم های کنسرت امشب قراره توی چه پیامرسان و پیجی پخش بشه؟اخه من معذوریت دارم

گف نگران نباشید 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

گف کاش قبلش توی سالن بهم میگفتید😭😭😭😭😭

(ای بمیرم برات ننه)

گفتم توی کنسرت بعدی هم شما هستین؟ اونجا ردیفای اخر هستم،گف اتفاقا ردیفای اخر پیدا تره 😂😂😭😭)بمیرم برات انقد بامزه ای مادر(

بعدش گفتم کنسرت بعدیش چی؟ اونم فیلمبردارش شمایین؟گف جسارتا واجبه همه رو بیاین؟😂😂😂😂😂😭😭😭😭😭

🤣🤣🤣🤣

باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)