2777
2789

دو تا پسر بودن یکی  ۱۰ ۱۲ ساله یکی ۵ ۶ ساله تو پارک بودم اینا گل می‌فروختند هی اصرار بیا بخر من میگفتم نه آخر خریدم کارت خوان نداشت من ۱۰۰ براش داشتم کارت به کارت میکردم کیفم کنارم بودم از زیر چشم دیدم که پسره  کوچیکه یواشکی داره دستشو میکنه تو کیفم ا مدم گفتم چیکار میکنی یهو دیدم کیف برداشت دوتایی فرار کردن منم دنبالشون بگم نیم ساعت دویدم کم بود بعد یه آقایی گرفتنشون کیفم گرفتم زدم تو گوشش داد زدم دزد کثیف گریه میکردم ترسیده بودم کارت ملیم شناسانمم گوشی دومم همه تو اون بود

باید میکشتیش

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.                                                                       +پسر عموی نی نی یار 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حقش بود

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

کاش یکی هم از طرف من میزدی

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
بعد فلش پایان ناممم داشتم داغون میشدم فقط میدویدم گریه می کردم خیلی بد بود

خوب کردی آخه وقتی داری کمک می‌کنی چرا باید به بچه این کارو کنه

بُگذَر بُگذار بُگذَرَد :)👥←👤

زدن که کاش نمیزدی! ولی باید نگهشون میداشتی تا پلیس بیاد.

من اینقدر حالم بد بود که شوهرم میخواست منو ببر بیمارستان کی به پلیس فکر میورد کیفم گرفتم اومدم فقط