2777
2789
عنوان

خیلی لاغر بودم راز افزایش وزن من بیاین بهتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 46 پست
جدی ؟ خوراکی و غذا چی میخوردی ؟ بدی باشگاه اینه ک ولش کنی برمیگرده

من تخم مرغ آبپز بعد ورزشم میخورم کره بادام زمینی و نون تست پروتیین و اینا میخورم گوشت و حبوباتم که به وقتش میخورم و غذاهای عادی دیگه نه دیگه همیشه باید برم دیگه 

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی ؟ خوراکی و غذا چی میخوردی ؟ بدی باشگاه اینه ک ولش کنی برمیگرده

هر چقدرم برگرده مثل روز اول نمیشه آدم چون عضله سازی می‌کنه آدم چربی نیست که به راحتی از بین بره 

از عوارضش میترسم .‌از کجا خریدی و قیمتش چقدره؟ فک‌کنم داروخونه ها ندارن

عززیزم قرص بدون‌عوارض که من دکترم خودش برام نوشت خوردم قرص مخمر آبجو ،ببین ترکیباتشم قشنگ‌مشخصه  روش نوشته ،که چیا دارن همشم از گروه ویتامین ب هست که خاصیتم داره ،واسه ریزش مو ،واسه ناخن ،پوست ،ولی خوب دوره ای هست  باید مثلا سه دوره بخوری ،استراحت بدی باز دوباره تا دوباره وزنت برنگرده،من فقط یکماه خوردم اونم روزی یکی ،..اگه بتونی خارجیش و بگیری خیلی بهتر ،هر وعده هم باید یکی بخوری که اثر کنه ..خود دکتر دارو خونه هم راهنماییت میکنه ،اشتهاتم باز میشه ..یه دوره بخور اگه دیدی اثر داشت ادامه بده 

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

برگشتی که داره رو چیکار می‌کنی!!

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 

وقتی مصرف شو قطع کنی دوباره لاغر میشی منتها با یه اندام زشت آویزون 

اینا همه عوارض دارن 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
میدونی راهش دوره .‌ باید پیاده هم برم .‌تو ی این راهی که میرم میترسم لاغرترهم بشم. کسی نیست ببرتم.

نه با بدنسازی نتیجه میگیری بدنتم خیلی خوشگل میاد بالا سفت و ورزیده