2777
2789
عنوان

علت خودکشی پزشک ها کامل بخونید لطفا ❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 3017 بازدید | 137 پست
مغز انسان نسل به نسل روز به روز در حال تکامل هستش یعنی نسل های ما و بعد ما همگی از هوش بالایی برخورد ...

کم هوش و خنگ بودن رو من نگفتم دقت کنی این کم شعوری کاربرا رو میرسونه چون خودشون بحث و باز کردن

هوش نرمال و هوش بالا داریم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین همه مون باهوشیم ولی همه مون ازش استفاده نمی‌کنیم قبول داری؟

نه معلومه که نه! الان نسل بشر داره پیشرفته تر و تکامل یافته تر میشه ...تعجب می‌کنم بعصیا میگن خنگ و کم هوش😑

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

همسایه ما پدانشچوی پزشکیه و فوق العاده باهوش جوری که خودش میگه کم درس میخونه و نتیجه خوبی. میگیره رت ...

پزشکی و کم درس خوندن؟

یا داره دروغ میگه و به اندازه کافی مطالعه داره

یا نمراتش داغونه و داره دروغ میگه..

پزشکی شوخی نیست اخه

حتی خود اساتید دانشگاه هم هرروز مطالعه دارن چه برسه به دانشجو

نمیفهمم اسی دنبال چی هستی؟

میخوای دل خودتو اروم کنی؟

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

اساسا چون کارهای بی زحمت با درآمد بالا زیاد شده، پزشکی واقعا عشق میخواد، البته چون هوش مصنوعی خیلی د ...

هوش مصنوعی هیچوقت نمیتونه جای پزشکی رو بگیره چون شغل بسیار حساسیه

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

پزشک خوب تو ایران خیلییییی کمه اینو قبول کنین

اتفاقا دکتر خوب زیاد هست ....اگه این سهمیه ای ها کلا برن رفته رفته این دکترای باسواد بیشتر رو بورس میاد ...

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

چون توش نیست یه بینندس با ذهنیاتش

اهوم دقیقا 

همسایه ما پدانشچوی پزشکیه و فوق العاده باهوش جوری که خودش میگه کم درس میخونه و نتیجه خوبی. میگیره رت ...

این ربطی به هوش نداره بلکه به نوع مطالعه و تمرکز بستگی داره

به عواقبِ کارهات فکر کن(: