2777
2789
چرا عزیزم اگه درخواستش بخاطر دلایل محکمه پسند باشه تصنیف هم شامل‌ میشه اگه بدون هیچ مشکلی همینجوری ا ...

مهریه همیشه هست هر وقت بخواد بدون هیچ دلیلی میتونه بگیره ولی تنصیف خیر اگر درخواست طلاق از سمت زن باشه شاملش نمیشه

اگه جذبم شدی٬ مشکل از منه که جذابم🚶🏻‍♀️‍➡️

چیزی که داخل عقدنامه نوشته میشه اصلا سندیت جدی نداره برای دادگاه راحت میشه دورش زد حتی همون حق طلاق ...

دقیقا چیزی که توی عقدنامه نوشته میشه باد هواست واقعا

تا وقتی سند رسمی دفتر اسناد تنظیم نشه، به طوری که هیچ راهی برای فسخ کردنش برای طرف مقابل نذاری، هیچ چیزی سندیت نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزی که داخل عقدنامه نوشته میشه اصلا سندیت جدی نداره برای دادگاه راحت میشه دورش زد حتی همون حق طلاق ...

عزیزم باید برید اسناد رسمییییی همسایه ما حق طلاق داشت تا شوهرش بفهمه طلاقشو گرفت رفت در ضمن یه حقیقتو بگم مثلا این همه مرد خیانت میکنن صیغه میکنن نه اونا اگر بخوان کاری بکنن میکنن ولی با این کار دیگه قانون طرف شماست 

عزیزم باید برید اسناد رسمییییی همسایه ما حق طلاق داشت تا شوهرش بفهمه طلاقشو گرفت رفت در ضمن یه حقیقت ...

تو دفتر اسناد هیچ سند یا وکالتنامه تحت عنوان ممنوعیت صیغه و عقد مجدد نداریم شما خودت مشخصه یه چیزی شنیدی صرفا.  فقط چیزایی که قابلیت توکیل دارن مثل حق طلاق، کار، مسکن فلان رو میشه از همسر گرفت. این که شما بیای مارو ساده فرض کنی و دروغ ببافی خیلی کار چیپی هست واقعا. دادگاه اصلا کاری نداره شما تو متن عقدنامه قصه صدمن یه غاز نوشتی، قانون میگه صیغه برای مرد موردی نداره و تنها درصورتی که عقد رسمیش کنه به زن حق طلاق میدن(اگه خودش از قبل نگرفته باشه)

مهریه همیشه هست هر وقت بخواد بدون هیچ دلیلی میتونه بگیره ولی تنصیف خیر اگر درخواست طلاق از سمت زن با ...

نه عزیزجان 

من فک کنم مهریه رو اگه زن همینجوری بدون مشکل درخواست طلاق بده نمیتونه بگیره چون اگه اینجوری بشه راحت میشه اخاذی کرد 

تو دفتر اسناد هیچ سند یا وکالتنامه تحت عنوان ممنوعیت صیغه و عقد مجدد نداریم شما خودت مشخصه یه چیزی ش ...

درسته ولی میشه اینم تو عقدنامه قید کرد که اگه بدون اطلاع زنه اول رفت یکی دیگه رو صیغه کرد حق طلاق بدون قید و شرط به زن واگذار بشه اگه هر دو طرف امضا کنن زن میتونه طلاق بگیره 

وقتی تمام مجوزها رو شوهر باید بده  پس مهریه باید بده  حق تایین محل زندگی ، اجازه کار و تحصیل ، خروج از کشور، حق طلاق ، عملا توی قانون کشور ما صاحب همه چی یک زن میشه، دیگه این مهریه هم نباشه که ، مرد تبدیل خدای خدایان زن میشه، وقتی میتونه و قانونی همزمان با زن دیگه ای هم باشه، میخوای مهریه نباشه دیگه بهشون پول هم بدیم، ما مهرشون کنیم

نه عزیزجان من فک کنم مهریه رو اگه زن همینجوری بدون مشکل درخواست طلاق بده نمیتونه بگیره چون اگه اینجو ...

خیر عزیزم مهریه رو هر وقت دلت بخواد میتونی بگیری

با توجه به امار خود ایران من نمیفهمم شما چرا انقدر داری زجه میزنی؟ مهریه نمیخوای بدی خب ازدواج نکن ی ...

مگه من گریه کردم 

زجه یعنی چیییی؟

واقعا ادبتون منو کشته 

متاسفم 

داریم گفت و گو میکنیم خانوم محترم 

چه ربطی به گرفتن داره 

زن اروپایی هیچ‌کدوم از این کار هارو نمیکنه اتفاقا اصلا این رفتار های پرنسسی و کادو ایفون و فلان از ب ...

شما که رفتی با پول ددیت یا شوهرت دیگه پز دادن نداره

بعدشم از کی تا الا هر کس پول مفت نده میشه پرنسس 

هه

بحث انتخاب شهر فقط نیست مردا به زور زنو میبرن بالا طبقه خونه مادرشون خیلی زنها نمیتونن شوهرشونو مجبو ...

خب خواهر من اون دختر قبول نکنه چاقو نزاشته زیر گلوش که

بله رو به این شرط بهش بگه که مستقل خونه بگیره