الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چیزی که داخل عقدنامه نوشته میشه اصلا سندیت جدی نداره برای دادگاه راحت میشه دورش زد حتی همون حق طلاق ...
عزیزم باید برید اسناد رسمییییی همسایه ما حق طلاق داشت تا شوهرش بفهمه طلاقشو گرفت رفت در ضمن یه حقیقتو بگم مثلا این همه مرد خیانت میکنن صیغه میکنن نه اونا اگر بخوان کاری بکنن میکنن ولی با این کار دیگه قانون طرف شماست
عزیزم باید برید اسناد رسمییییی همسایه ما حق طلاق داشت تا شوهرش بفهمه طلاقشو گرفت رفت در ضمن یه حقیقت ...
تو دفتر اسناد هیچ سند یا وکالتنامه تحت عنوان ممنوعیت صیغه و عقد مجدد نداریم شما خودت مشخصه یه چیزی شنیدی صرفا. فقط چیزایی که قابلیت توکیل دارن مثل حق طلاق، کار، مسکن فلان رو میشه از همسر گرفت. این که شما بیای مارو ساده فرض کنی و دروغ ببافی خیلی کار چیپی هست واقعا. دادگاه اصلا کاری نداره شما تو متن عقدنامه قصه صدمن یه غاز نوشتی، قانون میگه صیغه برای مرد موردی نداره و تنها درصورتی که عقد رسمیش کنه به زن حق طلاق میدن(اگه خودش از قبل نگرفته باشه)
تو دفتر اسناد هیچ سند یا وکالتنامه تحت عنوان ممنوعیت صیغه و عقد مجدد نداریم شما خودت مشخصه یه چیزی ش ...
درسته ولی میشه اینم تو عقدنامه قید کرد که اگه بدون اطلاع زنه اول رفت یکی دیگه رو صیغه کرد حق طلاق بدون قید و شرط به زن واگذار بشه اگه هر دو طرف امضا کنن زن میتونه طلاق بگیره
وقتی تمام مجوزها رو شوهر باید بده پس مهریه باید بده حق تایین محل زندگی ، اجازه کار و تحصیل ، خروج از کشور، حق طلاق ، عملا توی قانون کشور ما صاحب همه چی یک زن میشه، دیگه این مهریه هم نباشه که ، مرد تبدیل خدای خدایان زن میشه، وقتی میتونه و قانونی همزمان با زن دیگه ای هم باشه، میخوای مهریه نباشه دیگه بهشون پول هم بدیم، ما مهرشون کنیم