2777
2789
مهریه به نفع مرد هست چون به زندگی پایبندش میکنه و چون به ثبات میرسه هرز نمیپره و به آرامش میرسهعشقش ...

به زور مهریه کی به زور پایبند زندگی شده؟ 

خوشبخت شده، خیانت نکرده شوهرش، معتاد نشده، دست بزن نداشته

فقط مرد خسیس یا خائن گیر مهریه اس وگرنه این همه مرد دارن هر سال ازدواج میکنن به خوبی و خوشی برعکس هر ...

ن والا من یکی اسم این چیزا نمیارم ولی انقد آدم بودن گفتن مهریه کی داده کی گرفته الان تو زندانن جو گیر شدن الان دارن تاوان پس میدن اونم با زندان 

کاربر اقام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این دیگه سوال پرسیدن دارهمثلا چه سودی برای مرد داره

خب اون مرد هم خواهر داره دفتردار میشه نمیتونه اونارو به مهریه بفرسته سر زندگی مردا خودشون نمی‌خوان مهریه کنسل بشه چون خودشون دختردار میشن

قانون مهریه هم مقصر قانونه نه خانم ها ،

دقیقا

مهریه هم قانونه پس وقتی پسرا انتظار دارن دخترا قانون و زیر پا بزارن و بگن مهریه نمیخوایم می تونن خودشونم بگن من میخوام ارثیه ام با خانم های خانواده برابر بشه یا کلا ارثیه نمیخوام

کلی میگن ارثیه قانونه نمیشه عوضش کرد ولی مهریه که قانون هست رو باید خانم ها قانون و عوض کنن ک بگن نمیخوایم

🤣 خیلی خنده داره

ربطی نداره عدالت با برابری فرق دارهحق مسکن و طلاق یاحضانت بچه ها جنس زن و مرد نمیشناسه که مرد همه ای ...

موضوع فقط مهریه نیست نفقه هم هست 

بخوام بگم مرد هم خیلی کارها باید انجام بده که زن نباید انجام بده 

مهریه .نفقه .خرج بچه با مرد هست.طبق قانون زن نباید داخل خونه دست به سیاه پ سفید بزنه مرد یا باید کسی بگیره انجام بده یا پول کاری که زن انجام میده رو بهش بده .به این راحتی هم نمیشه هر وقت دلش خواست زنشو طلاق بده حتما باید عدم تمکین ثابت کنه وگرنه کل مهریه رو یکجا بده .پول شیر دادن بچه رو باید مرد بده .زن بعد از مثلا ۱۰ سال میتونه بره شکایت کنه که من داخل خانه این اقا کار کردم وباید پول این ۱۰ سال بهم بده در صورتی که شما همه این حقها رو نخواین مرد هم میگه باش یعنی خودت خرج خودت بدی .خرج بچه اشتراکی باشه .خرج خونه اشتراکی باشه .

ن والا من یکی اسم این چیزا نمیارم ولی انقد آدم بودن گفتن مهریه کی داده کی گرفته الان تو زندانن جو گی ...

ببین پسر خوب ناراحت نشو ولی زنی که کاسب مهریه باشه سمت تو نمیاد اون میره دنبال مرد پولدار 

مردی که ماشین لوکس و ملک و املاک داره باید نگران این موضوع باشه نه تو. با توجه به تاپیک قبلیت تو حتی اختیار حقوقت  هم نداری و با این خانواده به شدت دخالتگر اتفاقا باید از خداتم باشه بهت زن بدن. دوما شما شوهر خوبی باشی کسی ازت مهریه نمیخواد اونایی که تو زندانن همونایی بودن که میگفتن صیغه حلاله و الانم حقشونه بپوسن تو زندان  

اگه جذبم شدی٬ مشکل از منه که جذابم🚶🏻‍♀️‍➡️

دقیقامهریه هم قانونه پس وقتی پسرا انتظار دارن دخترا قانون و زیر پا بزارن و بگن مهریه نمیخوایم می تون ...

خیلی از پسرا ارث بهشون نمی‌رسه ربطی به مهریه نداره 

کاربر اقام 

دقیقامهریه هم قانونه پس وقتی پسرا انتظار دارن دخترا قانون و زیر پا بزارن و بگن مهریه نمیخوایم می تون ...

خیلی از پسرا ارث بهشون نمی‌رسه ربطی به مهریه نداره 

کاربر اقام 

ببین پسر خوب ناراحت نشو ولی زنی که کاسب مهریه باشه سمت تو نمیاد اون میره دنبال مرد پولدار مردی که ما ...

اونا براشون فرقی نمیکنه پولداری یا نه از حلقوم طرف میکشن بیرون میگن نداری بفرما زندان میخواستی مهریه بالا نزنی 

کاربر اقام 

یجوری میگی غلام حلقه به گوش ۲۴ ساعته یاد کنیزان فیلم یوسف پیامبر افتادم خواب که تعطیل دیگه نمیخابن😀 ...

وای تو خیلی رو اعصابی چون با اینکه کاربریت زدی زن طرف مردا رو میگیری

خودتو لو دادی زن نیستی🤣