2777
2789

هر وقت ارث مساوی شد بین دختر و پسرها بله مهریه هم ظلم میشه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی مهریه یکی هم جهزیه به ضرر مرد و زنه 

حقوق هر دو باید تو ازدواج در نظر گرفته باشه هیچ کس نباید بخاطر ازدواج بهش فشار بیاد

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

کوبنده بود و شاعرانه😂دمت گرم

چاکرم ابجی عزیز 😎

والا مهریه شده سنگ در گلوی اقایون 

چطور ارثیه دوبرابر گرفتن و دیه ی دوبرابر گرفتن به کامشون هست

کسی نیاد ریپ نزنه پول دیه و ارثیه ی مرد برای زن و بچشه زااااااررررررتتتتتت

نکه خیلی پدر شوهر و مادر شوهر گرسنه میذارن این پول به زن و بچه ی مَرد برسه 

مهریه حقِ زنه چه میخواد ۱ دونه سکه باشه چه میخواد ۱۰۰۰تا دونه سکه باشه!!!!!از شیر مادر حلال تره چط ...

از لحاظ رابطه جنسی ی نیاز دو طرفه اس ، به نظر شما با سکه 100 میلیونی چطور ی نفر می‌تونه ازدواج کنه ؟ 14 تا بزنه میشه یک میلیارد و 400

کاربر اقام 

کل قانون ما برای زن مثل یک زندان بدون عدل و انصاف هست. زن از نظر قانون در حد برده ی جنسی مرده. حتی اجازه ی ترک خونه و تحصیل و کار و انتخاب محل زندگی بدون اجازه ی شوهر نداره. زن ارثیه درست و حسابی نداره از همسرش. زن قیومیت مالی روی فرزندش نداره. زن حق طلاق نداره و هزاران مورد دیگه بنویسم طومار می شه.
این وسط مهریه شده مثل یک گروکشی که زن بتونه بخشی ازین حقوق از دست رفته رو از این طریق بگیره. حالا طلاق باشه یا حضانت فرزند یا سهمش از زندگی مشترکی که یک عمر با همسرش ساخته ولی ازث خاصی ازش نمی بره.
قانون مهریه ناجور و غلطه. ولی درست شدنش فقط وقتی هست که کل قانونمون درست بشه. اگر الان فقط مهریه تغییر کنه زنی که همیشه مظلوم بوده مظلوم تر هم می شه.

اگه بعد فوت مرد همه اموالش برسه به زن و بچه اشاون موقع شاید خیلی ها بگن مهریه نمی‌خوایم از جمله خودم ...

اگه همسرت بخواد کل خونه رو به عنوان بخشی از مهریه به نامت کنه خوشحال میشی ؟ 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده
از لحاظ رابطه جنسی ی نیاز دو طرفه اس ، به نظر شما با سکه 100 میلیونی چطور ی نفر می‌تونه ازدواج کنه ؟ ...

درسته 

میتونن مهریه ی معقولی انتخاب کنند 

منم اولش گفتم چه ۱ دونه سکه چه ۱۰۰۰تا دونه سکه!

همین ۱۴ تاهم تمام و کمال به زن پرداخته باید بشه 

قانون ارث مقصر مسولینن مقصر پسرا نیستن قانون عوض کنن پسرا هم قبول دارن

قانون مهریه هم مقصر قانونه نه خانم ها ،

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

ازدواج یا باید سبک سنتی اسلامی باشه یعنی دختر مهریه نفقه بگیره همه نیازهای مالیش توسط شوهر تامین باشه از اونطرف هم حق و حقوقش دست شوهر باشه، یا باید سبک مدرن باشه مهریه نداشته باشه دختر خودش شاغل باشه خرج زندگی بده ولی تمام حق و حقوق از حق طلاق و حضانت و تحصیل و همه چی داشته باشه

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن
اگه همسرت بخواد کل خونه رو به عنوان بخشی از مهریه به نامت کنه خوشحال میشی ؟

اره 

وقتی با یک زن یا مرد خیانتکار بد حرف میزنم نگو قضاوت نکن سرت میاد، خیانت اشتباه نیست یک انتخاب است آدم با ذات درست هم این انتخاب رو نمیکنه !!