2777
2789
بابا الان پسرا ازدواج نمیکنن کجای کاری

میگم مهریه رو بردارن شاید موقتی تمایل مردها به ازدواج بالا بره و امار طلاق بیاد پایین ولی اگه از پایه تمام قوانین بروز نشه بعد یه مدتی وضعیت طلاق و ازدواج از الان هم بدتر میشه

ضمنا اینکه تمایل هر دو طرف به ازدواج الان کم شده

البته ک دلیل اصلی این وضع اقتصاده و اینکه تو دوران گذار فرهنگی ایم،ولی قانون گذار احمقفکر میکنه مشول فقط یه مهریه است

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂 ازدواج نمیکنن از ترس مهریه؟ زنی که ازدواج کرده مریضه بی دلیل طلاق بگیره؟شرایط بد اقتصادی نمیبینی؟

اصلا نفهمید چی دارم میگم. منظورم رو نگرفت 

حالا یا سهوی یا عمدی نخواست بفهمه

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

تازه الان با اینکه تورم و گرونی صد برابر بیشتر شده آمار مردایی که زن دوم گرفتن هم بیشتر شده حالا فرض ...

همیننن 

یه مشت گرگ از مهریه ظلمه در حق مرد به عنوان سنگرشون برای مظلوم نمای دارن استفاده میکنن 

😂 ازدواج نمیکنن از ترس مهریه؟ زنی که ازدواج کرده مریضه بی دلیل طلاق بگیره؟شرایط بد اقتصادی نمیبینی؟

دردشون اینه پدرزن پولدار میخوان و یه کلفت مفت و مجانی که هر وقت خواستن راحت بفرستنش بره یکی دیگه بگیرن ولی چون بدون مهریه نمیشه زورشون گرفته وگرنه حاضرم قسم بخورم هیچ کدوم از اینا تاحالا حتی خواستگاری نرفتن

اگه جذبم شدی٬ مشکل از منه که جذابم🚶🏻‍♀️‍➡️

دردشون اینه پدرزن پولدار میخوان و یه کلفت مفت و مجانی که هر وقت خواستن راحت بفرستنش بره یکی دیگه بگی ...

آفرین 

توی اولین برخورد با یه دختر تا لیست دارایی جد و آبادش پیدا نکنن دست بردار نیستن بعد میگن زن آهن پرسته 

اگه زن آهن پرست بود به این فلاکت نمی‌افتاد سال هاست توی این خاک داره ظلم زن میشه

حالا یه جوری میگن انگار مهریه چیه یه سپر شیشه ای برای زن بیچاره 

بشور و بساب و شکم مرد پر کردن چه سودی برای زن داره؟ تازه یه سری حر..زاده هم خیانت میکنن کتک میزنن مع ...

ما صحبتی با رفتار های بد اخلاقی نداریم 

اگه زن می‌شوره خب مرد هم داره بیرون کار می‌کنه 

تو و همفکرهات زمین برید هوا بیاین مهریه سر جاش میمونه (حقیقت تلخه) حتی اگه بشه ۱ سکه بازم از بین نمی ...

به جان خودم قسم 

دارم قسم میخورم از جان انسان دیگه با ارزش تر نیست 

محاله اندازه من پول داشته باشی از خودت 

من هم شاغلم و هم اینکه میتونم آرزوهای تو رو برای خودم خاطره کنم

بعدشم من صحبتی راجع به صیغه و دین اسلام اینا ندارم

پرش موضوعی نداشته باش 

پس بفرما خودت هم الاف هستی که تو مجازی هستی دیگه 

بعدشم من تاپیک نزدم کس دیگه زده 

حالا میخای ببینی عکسمو بیینی من کیم 

ببینی ببینم کسی هست بهم پا داده باشه یا نه

فک نکنم حتی تو اطرافیانت هم باشه 

ما که بحث و دعوا نداریم اگه بر این عقیده هستی که چرت میگم

مرد و مردونه عکس میدم بهت بعد اون موقع قضاوت کن 

اون موقع خیلی  ضایع میشی  🤗

تو و همفکرهات زمین برید هوا بیاین مهریه سر جاش میمونه (حقیقت تلخه) حتی اگه بشه ۱ سکه بازم از بین نمی ...

من که نمیتونم عرف رو عوض کنم

و می‌دونم که سر جاش هم هست

ولی خب امیدوارم روزی برسه که مردم معنی کلمه ی ازدواج رو بفهمن

تو دفتر اسناد هیچ سند یا وکالتنامه تحت عنوان ممنوعیت صیغه و عقد مجدد نداریم شما خودت مشخصه یه چیزی ش ...

،🙄🙄🙄🙄بر اساس ماده ۱۱۳۵ قانون مدنی زن حق دارد که و میتواند شرط بگذارد که مرد زن دیگری نمیتواند بگیرد ودر صورتی که مرد این کار راکند زن میتواند نکاح را فسخ کند گوگل بزنید از هوش مصنوعی هم میتوانید بپرسید

،🙄🙄🙄🙄بر اساس ماده ۱۱۳۵ قانون مدنی زن حق دارد که و میتواند شرط بگذارد که مرد زن دیگری نمیتواند بگ ...

سرچ کردم

تفسیر ماده 1135 قانون مدنی:

1- قصد طلاق باید به صورت منجر بیان شود. لذا طلاق‌دهنده باید جازم و قاطع باشد. بنابراین مردی نمی‌تواند طلاق را معلق به وقوع امری نماید. یطور مثال مرد نمی‌تواند بگوید طلاقت دادم اگر تا یک سال در خانه مادر من زندگی نکنی!! لذا طلاق معلق باطل است.

- معلق نمودن تمام ایقاعات در حقوق ایران صحیح می‌باشد به جز طلاق، موضوع ماده 1135 قانون مدنی که امکان تعلیق وجود ندارد و باطل است.

سرچ کردمتفسیر ماده 1135 قانون مدنی:1- قصد طلاق باید به صورت منجر بیان شود. لذا طلاق‌دهنده باید جازم ...

بقیه اش انگار نخوندید بهتره سرج بفرمایید ایا زن میتواند در موقع عقد عدم ازدواج مجدد برای شوهرش را بخواهد 

یا میتوانید از هوش مصنوعی سوال کنید