2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو کاربری دوم همین آقایی هستی که تاپیک زده🤣🤣🤣با کاربری اصلیت که این تاپیک و زدی جرات نمیکنی جواب ...

من اون آقا نیستم 

چی میگی برای خودت 

سر کار بودم دستم بند بود 

برای خودت میبری و میدوزی

وا چه ربطی داره من اصلا از قوانین اروپا چیزی نگفتم شما میگی چرا پسر باید مهریه بده و از نظر مالی تام ...

الان خیار شده کیلویی هفتاد هزار نباید آیا این عرف عوض شه

شما فقط از عرف همین مهریه رو یاد گرفتید 

حق طلاقحضانت و تنصیف اموال در قبال مهریه

تنصیف مال کشورهای خارجه که همه زن و مرد با هم کار میکنن. تو ایران نصف زنها خانه دارن.‌ و زن خانه دار کارهای خونه رو انجام میده و شوهرش کار بیرون و این باعث میشه کار زن بهچشم نیاد پس مهریه باید باشه لااقل زحمت زن جبران بشه

خب خواهر من اون دختر قبول نکنه چاقو نزاشته زیر گلوش کهبله رو به این شرط بهش بگه که مستقل خونه بگیره

خب خیلی ها تعهد میدن فقط یکی دوسال نزدیک خانواده باشن بعد جاشونو عوض کنن ولی متاسفانه یکی دو سال میشه ده سال قانون هم از زن حمایت نمیکنه مرد رو مجبور نمیکنه خونه جدا اجاره کنه

خب خیلی ها تعهد میدن فقط یکی دوسال نزدیک خانواده باشن بعد جاشونو عوض کنن ولی متاسفانه یکی دو سال میش ...

اهااا رحمتی به امواتت 

چطور تعهد مرد امکان داره عوض شه

ولی یه خانوم تا آخر عمرش در کنار مرد هیییییییچ رفتارش عوض نمیشه و تعهدش رو عوض نمیکنه آره ؟؟

کل قانون ما برای زن مثل یک زندان بدون عدل و انصاف هست. زن از نظر قانون در حد برده ی جنسی مرده. حتی ا ...

شما کدوم دهه زندگی می‌کنین و کجا الان که دخترا که حق و حقوق میگیرن مهریه هم میگیرن. اون مال ما بود که این چیزها رو بلد نبودیم. شهر ما که دخترها ازدواج میکنن مهریه همون اول زمین یا باغ یا بخشی از خونه میشه به نامشون. البته پدر شوهر باید بده.

من صحبتم سر رفتن یا نرفتن نبود راجع به برابری ازدواج صحبت کردم

پس شما مرد بودید از اول تاپیک چرا پس عکس پروفایلتون زن و جنسیت رو زن زده بودید؟ 

کاربرهاهم گفتن از حرفهاتون مشخصه مرد باشید

شما کدوم دهه زندگی می‌کنین و کجا الان که دخترا که حق و حقوق میگیرن مهریه هم میگیرن. اون مال ما بود ک ...

یعنی همه پسرهای شهرتون همه پولدار و میلیاردرن؟

همشون چند تا خونه و زمین دارن؟ 

طرف وقتی نداره چی رو به اسم دختره کنه؟ 

کجا زندگی میکنید که همه پسرا انقدر پولدار و مایه دارن که هم مهریه میدن، زمین و خونه به اسم دخترا میکنن تازه کل حق و حقوق هم میدن ؟ 

اهااا رحمتی به امواتت چطور تعهد مرد امکان داره عوض شهولی یه خانوم تا آخر عمرش در کنار مرد هیییییییچ ...

هم زن هم مرد امکان داره در زندگی مشترک تغییر کنن هیچ فرقی نداره

انسان در طول زندگیش و گذر زمان و بالا رفتن سن عقاید، افکار، اعتقاداتش، اخلاق و سلیقه اش عوض میشه تغییر میکنه جنسیت نداره 

ولی تعهد چیزیه که به اینا نیست تعهد وظیفه هر زن و مردیه در زندگی مشترک و خیانت از هر طرفی باشه قابل توجیح و بخشش نیست .

یعنی همه پسرهای شهرتون همه پولدار و میلیاردرن؟ همشون چند تا خونه و زمین دارن؟ طرف وقتی نداره چی رو ب ...

پولدار نیستیم توی یه شهر کوچیک زندگی میکنیم که خیلیا کشاورزن یا پدراشون کشاورز بودن . و با پیشرفت شهرسازی همنزمین کشاورزیها تبدیل به زمین شده. اونی هم که نیست باغ می‌زنه یا نداشته باشه دونگی از خونه خودش میزنه . درضمن گفتم پدرشوهر نه داماد. 

خب خواهر من اون دختر قبول نکنه چاقو نزاشته زیر گلوش کهبله رو به این شرط بهش بگه که مستقل خونه بگیره

خب مرد هم میتونه مهریه قبول نکنه پس مشکلتون چیه ؟

اگه جذبم شدی٬ مشکل از منه که جذابم🚶🏻‍♀️‍➡️